Друзі!!!Цей день настав! Ми з сестрою вирішили почати робити діорами не тільки з фігурками,але і з технікою! Пропоную Вам подивитися та оцінити наступний сюжет! Опель Кадет 1938 року перетинає переправу...Розмір діорами 16Х11 см. Масштаб 1:35!
Вітаю! Я так розумію, шо це частина мосту. На мою думку, зріз дорожнього настилу, позаду та попереду авто слід зробити не рівним, а вихлястим. Та торець зрізу не фарбувати. Бо на даний час нема відчуття, що це частина мосту, а наче машина на якомусь постаменті
І так, сьогодні купили лінійки та трошки доробили фоторамку) Тепер можна буде зробити дно та воду! І ще за порадою камрада, трошки зробити краї мосту нерівними)
Доброї ночі! І так, продовження робіт... За порадою камрада трошки "підрівняв" краї мосту.Почалися лакокрасочні роботи над моїм Кадетом.По задумці він 1938 року виготовлення,а я хочу зобразити 1942 рік,тому машинка буде "бувалою". Трошки покоцанною.Так,що ще...пофарбував міст. З повагою!
Доброго дня! Цей день настав!У нас є фотокуб! Трошки фото прошлої діорами та Кадет у процесі... З повагою!
Доброго дня! На діорамі з'явилась вода...це тільки перший слой епоксидки, мені хочеться добитися такого ефекту,ніби вона їхала а потім типу замерзла...і хтось вирізав частину мосту з машиною і заточив у рамку.Тому переробив підставку...Авто також вже приклеяв.Ще куча роботи,але воно того варте! Тепер буду доливати епоксидну смолу,але світлішим тоном) З повагою!
Не те шоб критика, в салон авто накидати якихось дрібниць, наприклад те що начіпляно на шофері. Як він в такому обвесі сяде за кермо? Зброю покласти. Воду можна оживити кувшинками, очеретом. Ну і сам сюжет...досить дивне місце вибрав шофер щоб полагодити нічну фару, ладно би в двигуні колупався. А так досить непогано
І мотузку з поруччя я би прибрав. по перше вона ворситься, а по друге, в масштабі, це канат с спортзалу буде
Доброї ночі друзі! Коротка передісторія... Вирішив я відреставрувати німецький казанок.Начебто все є і вушка і ручка на рідних парних клеймах...було взято кучу кришок на нього,бо рідної не було...Але нонсенс!Ні одна не підійшла! Навіть та кришка,яку отримав вчора. Поки що буду в пошуках! Але ж не пропадати добру!У Сестри було готове авто (Швімваген 166) Закралася ідея зробити з антуражної кришки щось круте!Ну ось фото моєї задумки.Так сказати і дух часу,бо річ все ж таки оригінал і передав епоху у мініатюрі.Щоб не було зайвих зауважень все воно ще сире,ще дуже багато роботи(епоксидки,фігурка,камуфляж та багато іншого) Просто подивіться,що можна зробити з різного хабару!Шмурдяка!Ідей дуже багато! Думаю в колекції поряд з касками та іншими речами буде просто бомба! З повагою!
Робота кипить,все вирішується трьома банками енергетика! Авто пофарбоване,залишився солдат,та декалі на машину.Це буде Гройс Дойчланд! А також треба добавити якоїсь рослинності на бережку... З повагою!
Готовий результат! Доречі вже у продажу! https://reibert.info/lots/diorama-shvimvagen-166-v-krishci-pidpisnogo-nimeckogo-kotelka.1034403/
Доброї ночі хлопці! Сьогодні вже крайня ніч моєї відпустки...тому,щоб не витрачати час дарма,вирішив допомогти з ідеями моєй Сестрі Зустрічайте! "Замерзаюча армія Сталінграду!"
Доброго ранку шановні форумчани! Ну ось і підійшла моя відпустка до свого завершення...знову служба...проклята війна!!! Але!Із світлин вище ви зможете зрозуміти,що планувалось одне,а вийшло геть інше та набагато крутіше! У сестри були заздалегідь підготовлені та пофарбовані солдати!Вона прокинулась раненько,та спробувала їх примостити!Поки я пив каву,вона мені скинула фото! Короче!!! Залишилося тільки вооружити німців гвинтівками! Здається я десь в хроніках таке навіть бачив! Допоможіть будь ласка з назвою діорами!!! З повагою!
Діорама "На вулиці Сталінграда" Вже у продажі! https://reibert.info/lots/diorama-na-vulici-stalingrada.1035278/