Одеса теж має таких. Не хочу відсотки називати бо самому страшно. Правда перестають хуйла поважати коли півхати знесло,але то таке...
Але ж цікава штука,- УПА,ОУН і інші націоналістичні організації називали ворогами Народу! Стаття 58 Ворогами якого народу?
..було Б добре займатись "профілактикою" та очищенням суспільства від цього лайна.. Ну але.. ЩО вже є.. ( Хоча, факт оної сволочі упускати з прицілу - НЕ варто)
Половина потрохи націоналізується! Слава Богу! Але поки нестане кодла в яких піонєрська зорька всраці грає,толку не буде!
Та ну їх ннА. Дурна тенденція "толЄрастії". ..таке лайн0 - запам'ятати. І при можливості в даний "квадрат" - відправити пару_тройку "пламЄнних". По уму звичайно..щоб потім погонна ×√€та не лазила попід вікнами..зі "скаргами" та "підозрами".
Кілька раз лазила. Поки неотримає по шапці, піде нізчим. А ще потім ображаються що проблеми мають. Не дуже звертаю увагу! Посилаю відразу подалі!
Ці самі. А ще з'являється молодняк з бідоразних внутрінніх органів,і відразу вірять у власні сили. Поки не запахне звільненням і фронтом,ооо тоді фіст в трусікі і кажуть 'ізвінітє,ашібачка вишла" Я спочатку ігнорив. А тепер добиваю. Нєфіг зая...увати
Та це школота,от раніше були оті Пабєдітєль,Її чоловік Паромщік ото завзяті любітєлі руського міру були.Мабудь десь у посадках прикопані спочивають.
Мені перший в руки попався 2 березня 2022 року. Каже: Хацу служіть Вєлікой Українє! В ваєнкамат нє бєр'ют служіть!" Весь в масцях,з паспортом СеРеСеР(я не жартую),тупа легенда для покидька закинутого з Придністров'я!
Дивлячись які обставини,місця,географія і все таке...інколи в цемент,інколи,посадка,інколи в крематорій,- останнє краще всього! Інколи подвійне поховання! Різні случаї єсть
В може з отой денри?Розмовляв я з переселенцем з головки ,то він питає -а знаєш чем Львов от Данецка отдичаєтся?Ні кажу.-у Львові три зони,а в Данєцку 50.
Ніт! Зечара!!! Дали щуру в руку телефон,- Самсунг А12 був здається. По меню побачив що він профан! Стер все! Але незнав шо там ше є кошик,а в кошику ...... Всі ГСМи від Дністра,Монастирища- Умань-Гайсин-Вінниця-Жідомір- а далі невстиг пофоткати і передати... Ну,і ще багато некрасівого пофоткав...
А це ассоціації! Спитай в наріка чи алкаша де бібліотека,то скаже за точкою зі шмурдяком наліво. Спитай у пан Отця,- скаже за церквою архистратига Михаїла... А тут по зонах в пацана асоціація. Раз сидів знач мужик. Донецький мозг...шо ше скажеш