Хлопці) вот ще вопрос .. все це викопав около своего дома .. були ці кулемети і тд, в однеї ямі було до 400 наконечнеків до снарядів походу (можу сфоткати) до міномёта і снаряди... звідки воно взялося в одному місці? воно могло бути боєздатним?
Browning Machine Gun, Cal .30, M2, Aircraft, Flexible БРАУНІНГ М.Г. - М2 .30 (7,62 Х 63) Авіаційний, турельний варіант
попробую почистити ) може вдруг щось вторгую) слухайте а ви не вкурсі що за круглі штучки я викопав? оцинковка чи алюміній я непомню... похожі на міни?я її нп решій сторінці в руці тримаю
... на фото 3 - німецький донний снарядний взривак kz.Bd.Z.10 (по ПСВ) Ставився на снаряди : 10 cm Kst K берегова гармата 10 cm Kst KIRL берегова гармата на плтформі мортіри - 21cm Mrs (M1902), 21cm Mrs (M1910), 21cm Lg Mrs (1916) 28cm Kst.I.Kst.H.L берегова гавубиця 30.5cm Kst.H берегова гавубиця 42cm M-Gerät and 42cm Gamma-Gerät (важкі гаубиці)
...остатки дистанционной трубки (типа 22-сек Д.Т.) https://reibert.info/threads/22-sekundnaja-distancionnaja-trubka.185732/
Спасиба за помощь) ато боюсь .. фиг его знает..... нооо на ней много метала.... стоит ли? точно сработала?