Доброго дня, вирішив виготовити деталь до чешуї на пікельхельм як на фото, допоможіть із її будовою і розмірами .
Доброго! камрад 663 делал такие. где то в темах по пикелям есть его работа. обратитесь к нему. или он сам увидит Ваше сообщение-ответит
Розміри були різні, зараз немає в наявності, думаю камради підтягнуться - підкажуть. По виготовленню: зробіть заготовку приблизно по формі зацепу з металу, відпалюєте пластинку латуні, щоб була м"якшою і формуєте на цій заготовці, різне обточуєте, вирізуєте зубці, потім припаюєте товстий шматок латуні всередені по довжині десь на половину зацепу, свердлите отвори потрібного діаметру, велики розточуєте за формую. Якось так, як міг так і пояснив Розміри, пост#50 https://reibert.info/threads/chapka-ulana.728036/page-2
Я бачив цю тему , там інший вид - круглий під блюдце. Спасибі все пояснили толково, це відповідно до оригіналу чи оригінал був штампований з двох частин? В неті зустрів два типи нижнього кріплення (на фото), цікавить отвір під "пінгвінчик", можливо є фото в розібраному стані?
Ні, там якраз камрад 663 робив заміри оригінального. Яж написав пост 50! Навіть і не знаю, свій не пам"ятаю який був. Думаю можна з двох частин робити, бо по-іншому мороки багато.
Заміри є, я бачив спасибі а от як сам отвір зроблений ? проштампований бортик? просверлений отвір? тай на фото в темі зацеп суцільний в нерозібраному стані а в комрада 663 він нажаль не зберігся, а я раніше не здогадався запитати