Не бачу зв'язку Стимулювання хвороби то давайте, стара схема, але тут зовсім інше. Ні де нема інфи про його хворобу чи щось схоже. Та якщо я щось не знаю, а так скоріше і є..я бачу, хоч і не є слідчим, або прокурором, злочин. Людину або навмисне переховують в відомчої держустанові, або навмисно відбирають право на вільне переміщення))) Та ще і за державний кошт. Питання - чий це може буде наказ? Наказ який кидає тінь на вище керівництво держави та правоохоронних структур. З якою метою робити таку дурість при такому ажіотажі?
Наприклад хотів подати заяву на дії якоїсь із однієї з силових структур, осіб і т.д.,версій можна придумати сотні.
Тобто типово, традиційно та показово як у справі Бейліса. Черговий новий сюжет бенькашефірів для задурювання населення.
Тут питання для чого таке масштабне шапіто з елементами провокування скандалу на півсвіту,хтось то цей сценарій організовує
Якщо вам це цікаво, то відповідь знайдете у повідомленні #186... А щоб продовжити цю тему пропоную ознайомитись із методою роботи наших ворогів із залученням "корисних ідіотів"....
Ну, ось вам... "зелена демократія" в дії... Засідання по справі Чауса пройде у закритому режимі... тіпа "усьо сєкрєтнає". Новиє ліца вирішили погратись у "януковОча"...
Есть маза шо на неделе беглый мольдавашка даст интервью и подробно расскажет(сдаст всех причастных) кто,когда,где и зачем,и по чьему приказу. Перефразирую нашего недооратора" Интервью Чауса-смотреть всем".
Когда давно,задолго до войны в одном,прости Господи,фильме наблюдал примерно такой диалог: -Как вы заставили свидетеля сказать правду? -Очень просто,мы его перекупили. Здесь тот же принцип.ИМХО. Предвижу море истеричных соплей,начиная от сожителя ебалаГогилашвили до алкаша подоляка и жэдэменеджера серлеща. Бамболейла намечается знатная.