Смішна ви людина... Ось ви пишіте, що я "... тепер вчить молодь, яку й називає дебілами, як Україну любити." Як завжди ви брешете: дебілами я називаю не молодь, а дебілів незалежно від віку, освіти, профессійної діяльности... та т.і. Як що я когось називаю дебілом, я пояснюю, чому я так вважаю. У вашому випадку я без будь яких проблем зможу довести свою правоту... Прошу вас відповести на три простих питання: 1. Як що мова йде про ваш гаманець, то що краще: коли у ньому 140 грн. чі 12 000 000 грн? 2. Якщо ви купуєте якусь річ, однієй якості, кількості то ... яку ціну із двох запропанованих ви заплатите із власной кішені: 41 грн або 190 грн.? 3. Я не знаю що ви є у цьому житті, тому наведу такий приклад: ви присутні на якомусь заході разом з вашим батьком.... Перший варіант: до вашого батькові підходять люди, шановливо вітаються, напріклад: "Вітаємо, Аристарх Євлампійович..." й далі ведуть беседу, уважно слухають, погоджувально кивають та т.і.... Другий варіант: на вашого батька дивляться як на посміховисько, без поваги... як на якесь непорозуміння... дивуючись тому як "оце!!!" потрапило на цей захід?... Який з ціх двох варіантів вам більш до вподоби? Погодьтесь: навіть для вас це дуже не складні питання. Що до мови... Як що про це кажуть моральні авторитети, то, безумовно, це спонукає мене до вивчання та використання української мови.. Але, коли про це кажуть подібні до вас нікчеми, то я залишаю за собою право на якій мові такий "нарід" навчати азам здравого мислення. Пи.Си. Як що ви не дасте відповідь, то я автоматично буду вважати це ознакою "не дюже високого розумового розвітку".
Поки усі українські спецури завзято гонялися за тим чауснорисом у Києві повісили білоруса.... На всяк випадок, треба мотузки позабирати у медведкі та портнова.
Меня терзают смутные сомнения. По опыту скажу, что суицидников на много больше, чем умышленно убитых.
Ніколи не сперечайтесь з дурнем. Він вас затягне на свій рівень, та втопить. Але перше, та в останнє, Кирило-Політруковичу. 1. Якщо в моєму гаманці лежать 12 000 000 грн, які вкрадені, або замрадьорені, то мені краще най там буде 140 грн. моїх чесно зароблених. 2. І так і так , бо тобі хомо совєтікусу, не зрозуміти, що таке ринок. 3. За мого батька, йдеш ти, Кирило-Євлавпійовичу, цілувати дупу до своїх Воронєжів та Псковів, де ти напевне закінчувало своє дуже продвинуте образованіє. Пи.Си. Досить напрягати Гугл транслейт))) Смішно)))
Дякую! Насмешил... "Пи.Си. Як що ви не дасте відповідь, то я автоматично буду вважати це ознакою "не дюже високого розумового розвітку"." Даже не знаю, что лучше... Если бы промолчали, то... сохранялась бы какая-то интрига... Тот, у кого есть мозг поймет суть моих вопросов и проведет аналогии.... Это я не вам....
Нехай молдаванка санкції проти України введе,припинить все транспортне сполучення,хоч якась користь буде,а то молдавани дуже чисті та пушисті.
У вас представление о молдаванах... на уровне совковых анекдотов... Как показывают факты последних лет: у молдаван поводов смеяться с украинцев значительно больше.... Но у них хватает ума не делать этого.
Кто призрак тот - "Еготутнет"? Он вездесущь в своих семейных труселях, В столице, на Владимирской он жил, "Еготутнет" сказали там, идите ка все нах ... Запомни, друже, не забудь и намотай на ус, "Еготутнет", этО псевдО, а звать его - ЧАус...
НАБУ....та-да-м .в "Феофании" приняло Чауса. В..." Феофании"!!! Мне сильно на него пофиг, но аж мозг разболелся от попытки понять что он там делал
КиРило,оте млядство під назвою придністровя давним давно вже потрібно блокувати,ще в 14-му,але тоді говорили балакали і далі цього непішло,по яких причинах х.з.,а от зараз в самий раз,нехай через Молдавію,через Руминію свинособаки проводять ротацію військових,та інше забезпечення.
Если у вас не хватает ума понять очевидную вещь: насколько вы глупы в своем желании укусить меня хоть за что-нибудь..... так хотя бы "отыграться" на моем "нике" Вы думаете, что я буду обсуждать с вами серьезные вопросы...?
Кирило,так піде,я вашій особі вже казав,набір букв які передер та відредагував палітрук мені нецікаві,я таке нечитаю,так що нема чого цитувати мої пости і показувати людям свій рівень деформації особини.
Надеюсь вы понимаете что за объект "Феофания" и кто там находится? Ещё б из кресла Министра или места Головы ВР забирали Как он там оказался?
Розумію добре що там за бомонд,навіть допускаю такий варіант,що чавус почав симулювати серцевий напад,ото і провели там медичну експертизу.
Ого!!! Не уж-то сами писали? Ладно. Убедили. Вы достаточно быстро отреагировали на мое обращение по поводу "ника"... Спасибо... Буду реагировать на ваши посты только в случае явно глупого изложения материала.
Не розумієте, мабуть усю глубгли дна Цитата: Кліні́чна ліка́рня «Феофа́нія» — медичний заклад, що підпорядкований Державному управлінню справами, вповноважений на оперативне, стаціонарне, діагностично-консультативне лікарське обслуговування державних службовців України, працівників дипломатичного корпусу іноземних держав та міжнародних організацій, осіб, що мають особливі заслуги перед Україною в умовах мирного, надзвичайного та воєнного стану. Мабуть останні строки відносяться до цієї поважної особи...
Тож головний персонаж шапіто,деж як не в Феофанії йому надавати меддопомогу,а при певному повороті обставин ще і депутатом ВР буде
Коментар був видалений, але я вже почав відповідати...тому Ця особа знаходиться в розшуку, як по лінії СБУ, так і по лінії НАБУ. Будемо відверті, головна його роль у спектаклі, це начебто компромат на попередню владу, особливо на Порошенко. Якщо його стан здоров'я не дозволяє проводити з ним процесуальних дій, то достатьдо його обстеження в любой лікарні, а краще в СІЗО. Замість цього він знаходився в відомчому санаторій, де він не те що не мав права перебувати, а даже не можу без лайки написати. Питання... Як і навіщо він там з'явився? Чий дозвіл був, на то, щоб його там ховали/обстежували та кого за це треба МЯУ?
Цілком з вами згідний,але за останні роки ми стільки разів бачили симуляцію хвороб підозрюваними,які йдуть по стандартному сценарію коли адвокати заявляють про додаткові обстеження на апаратурі якої немає в звичайних лікарнях,можливо тут і вирішили зіграти на упередження,але найближчим часом пояснення цьому ніхто недасть.