Ну все щас Ликантроп будет материться по загранишному, а Консерватор думать шо тот так оправдывается и так до вечера..
Та прям уже! Он то знает шо Вы деньжищу на эксперта переводчика не отвалите, шоб доказать. А то шо Вам кажется шо материться то модеры не поверят. Вам ведь кажется шо проценты все должны. А? То то же! Терпите.
ти подиви на нього. він мене нашим пісням буде вчити в разній місцині співають по різному одну і ту саму пісню. от коли приїдиш сам побачиш. а тепер жени мені мої десять цистерн бальзаму та тридцять вагонів шпротів поки до холодної нетрапив. бо я запропаную Владу частину з того що ти винен мені і він тебе роки на три до бану відправе. так що буде швидше до нас приїхати щоб райберт в живу побачити ніж через і-нет
та що там перекладати? три хвилини щоб написати латиною і в гугл-перекладач закинути. от і уся морока. отакоєот. а ви кажете
а чим вам 90 неподобаються? тихий спокійний час. ніхто не заважає робити гешефта, не лізе з каверзними питаннями що до перекладачив та такого іншого.
Бідолашний пан К. Так тяжко працювати... Може, оголосимо нову акцію про добрі справи? Зберемо йому, наприклад, молока за шкідливість? Картинка чомусь нагадала ось це: