Смысл в том,что денег мне никто не дает,я уже и на гривну согласен,по курсу естественно. ТС создал тему,в нее набежало кугутов полным полно,думали поживиться чужими денежками.А я просил,просил ,а никто не дал,я уже молчу за проценты консерватора.А так тема не несет абсолютно никакой интеллектуальной нагрузки.
Це відколи прибалти російською почали говорити? Поймал эстонец золотую рыбку, а она ему говорит. - Отпусти меня милый прибалт, а я три любых твоих желания выполню. Посмотрел он нее секунд пять, и начал херачить об парапет, о ведро, ногами пинает и приговаривает, - нее наттоо гоовоорить соо мной поо руусскии!!!
А что у Вас ,что то есть? Мож отсыпите? Бо на трезвую никаких смыслов и тем более поисков смысла в без смыслице я не осмыслю в переосмысленном.
Ну раз просиш усіх писати москальською, значить потреба у розумінні інших людей однією москальською мовою вже не задовільниться ... ???!!! А прибалтів ти також просис московською матюкатися ... ??? Чи їхню всетаки вчиш ... !
а це ще що за дрібний рекетир тут відшукався. гаявасуважнопитаю. спочатку мені сплатіть мій чесний братній відсоток а потім вже вимагайте собі що залишиться. отакоєот. а от ви особисто скинулись грошима на отую сінагогу на яку я пожертви збирав щоб відновити її? отож бо що ні! і так кожен з присутніх!!!! спочатку скидайте мені гроші на відновлення сінагога на верхньобиківській а потім вже будете до неї гроші зносити. порядок должєн бить а нє то шо січас.
Можно остатками после Брит Милы скинуться? Деньги не у всех есть, время такое.. А этого можно выкроить.. Вроде как видсоток от целого...
ви ще ханку запропонуйте. сказано горші, знач гроші. шо нєясно ...!© от як відновлю сінагог тоді вже можна і іншим, а поки що тілько гроші