Діду не валуйте на всю ляксандрійську губернію,відкрию вам таємницю,ахриканки та чукчі відносяться до гомосапієс,якшо невірете візьміть книжку в бульботеці і почитайте
А шо тут матюкатись,-не хочеш,не роби,тоді дулю з маком і матимеш ,таких вистачає і в нас...бухать хочу,-за шо,як ні корови ні свині,один члєнін на стіні,от і ідуть красти попідхатами,чи у фермера якогось мілкого...та тоді морди сині,та таке інше...
Доброго вечора Сьогодні з шостої ранку працював шо негр на плантації,тільки я з болгаркою та інвектором,ще один ривок і фініш
Угу. Так і є. * мене просив "швагоро-отого-діда" - йди кєрувати, зряплату дам вдвоє від твоєго "колгоспу". А я йому - я ж "іпанута-істота-на-всю-голову"! а він - а тілько такий мені допоможе......
Встиг ще кілька фото зробить з вчорашнього копу,є клька запитань,по снаряду це що саперний підрив чи так буває(зроблю напевно з нього попільничку),з яких бімб оті голови(якщо це можливо визначити),по гільзах манліхера це переспорядження чи щось інше? Наперід вдячний за допомогу
Діду я ото дивлюсь в сусідній темі https://reibert.info/threads/shashlik-i-inshi-radoschi.1015137/page-2#post-11157002 ваша ложка з слабенького металу надовго не вистачить,осьо вам безвоздмєзно подарую,свіжокопану вчора
то французські щрапнельні взривателі. , трубка модели 24/31-мм 1915 года© гільзи манліхера мабуть так і є, переснаряжались