Тож я вИразно напИсав, що знайшов для нашого хабарника кулЬОмет рази ДВА, а один, навіть, із кулею у пащеці! Тож хай хапає під пахи та несе до загороди!
а в нас кожні вихідні ллє, нафіга воно в місті потрібно, на ці вихідні знову починаючи від завтра ливневі дощі.
стганно, десь пропало одне моє повідомлення. Роблю гешефт, терміново шліть мені гроші та забирайте собі той дощ що в неділю.
В мене поки що з дощем, як в книжці для агронома. Трошки дощ, трошки сонця, трошки хмар. От як буде дюже треба, то оплачу , але при одній умові , з вашою доставкою. Доставку оплачу тоже.
схоже в папедітельши зявився антіпод _))) https://reibert.info/threads/kak-najti-novuju-zhenu.852333/page-54
Ну я вже трохи старенький, а значить положено 30 % знижки на пам"ять. Главноє принцип бізнеса той самий.
не наговорюйте на себе. старенький в нас тут тілько дідо НІА до речі де це він швендяє, мать таки попхав скарби в сусіда попід носом копати))))
Вєнік. ... Вона двох чоловіків поховала, а зараз третього шукає! ... Я тобі так, Йонатан, скажу. Просто так нічого не буває.
Зробив чоловік електронну собачку, назвав Рябко. Їде у відрядження і каже дружині: - Люба, якщо поки мене не буде тобі захочеться сексу, просто крикни - Рябко до мене ... Минає тиждень, дружині страх як захотілося сексу і вона кричить: " Рябко до мене" ... Прибіг рябко .. трахає годину трахає дві .. дружина ледь жива, а як його зупинити не знає ... Висовується у вікно там двірник - Микола .. Дружина кричить, Микола, крикни сірко до мене, пляшку дам ... Микола крикнув ... Приїжджає чоловік з відрядження дивиться двір порожній і тільки притулившись до дерева, стоїть двірник з рушницею .. Чоловік запитує: - Микола, а де усі??? На що той відповідає: - Не знаю де усі але РЯБКО ДЕСЬ ПОРУЧ!
Мужик у сексопатолога: - Док, занадто рано кінчаю... Ніякої сімейного життя, дружина незадоволена... - А ви купіть стартовий пістолет. - ??? - Ну коли "підійде" - пальніть у повітря і вас "відпустить". Зможете далі продовжувати... Через 2 тижні приходить той же мужик чорніше хмари: - Док, я з дружиною розлучився... - ??? - Ну розумієте, купив я цей пістолет. Вирішили зайнятися з дружиною ласками перед сексом. Поза "69", відчуваю - "підходить"... Дістав пістолет, як йобну в стелю... Мало того, що мені на обличчя насрали, так ще й сусід з шафи з піднятими руками вийшов(happycry)
от тілько не поручний ржєвський. його мосць правду сказали. і про крохмаль і про те що папєрдітельша дура