тільки не треба тута піарити бубліотєцію,а то зараз ще вийде шо самий головний це чорний а чого чорний бо нічний бубліотєкарь
ой діду потягнуть вас до криміналу за ваші ахвйори та підозрілі оборутки у корупційоних схемах, а я вам грьов до криміналу пілганяти не буду
В7 доброго ранку ! Вчора був дурний день, спочатку зробив замовлення, від якого потім відмовились, але, дякуючи системі ніпель, тобто, передплаті, грошиків ясеж таки заробити вдалося -))) Потім так спішив на коп з комрадами, що доки зібрався, в них змінились пляни, тож, поїхав сам напокопати по воді. Коли прийшов на пляж, берег виявився у кризі -(, поїхав на інше місце та всеж таки покопав. З хабара плюмбум, ходячка та совок, ауруму не було -( Сьогодні хлопці теж поїхали, я ні (поки що), бо жінка вижене із хати -))) Отже, ранкова кава та до шаббатних справ !!!
Хіба у шабат можна щось робить, тим більше таку важливу справу як прописка? Шановне паньство може визнати її недійсною. Онук мій спускався ліфтом із своїми батьками і потягнувся до кнопочки щоб натиснути "до низу". А місцевий "пан" лагідно так притримав його ручку піднав догори пальця і промовив - шабат! І погладив дитину по голівці . Ліфт поїхав сам. Було це у місті Ашдод.
Вітаю панство з шабатом! З технічних причин шабатня буде пізніше. Та і важливіші справи є. Ні, завгоспа ми не чіпаємо. Він як займав, так і продовжує займати свою посаду. На нього доносимо для підтвердження серйозності своїх намірів. Його однак не виженуть, бо замінити ніким, і начальству добре вдомо про всі темні боки його діяльності. Але робимо вигляд, що все те не знаємо, і доносимо.
в нас тут тілько один шабату празнує, іншим байдуже. та і то він якийсь неправільний жид, німаків полюбляє та збирає усе по SS, святкує день народження дядечка Аді а от свою кулекцію на тимчасвое зберігання щоб його мосад до цюпи не запроторив нехоче передавати за що ми усі його і нелюбимо. от як передасть кулекцію тоді визнаємо за свого. отакоєот. тож шабат то фігня, головне щоб було сало та до сала. отакоєот. а ви кажете
Шалом, із шабатом будьте здорові! На вулиці тане сніг по троху, якийсь невеликий +, похмуро, тихо. Та в нас за прогули чи запізнення не звільняють, шоб звільнили то або вказівка із райадміністрації про скорочення посади, або тре таке шось втнути шо я навіть і не можу придумати (хібашо посеред наради у керівника тре бути п'яним у дрезину і встати та накласти купу посеред кабінєта - то тоді може і звільнять за таке бєзобразіє). Кабінєт окремий ніхто не дасть бо все зайняте і зарплату не підвищать бо вже вище нема куди, короче безперспективність хоча і стабільна, ото народ і прогулює та запізюється і робить усе крім роботи . Завгоспа трогать нізя бо по перше то мій товариш дитинства із яким я много усілякої фігні робив: крав ятіра, палив очерет та покинуті хати, взривав усілякі саморобні вибухові речі, бив шибки і т.д. , а по друге на його фоні неробства і пофігізма та майже вічного стану алкогольного сп'яніння я виглядаю як ідеальний працівник.
в нас головну вчительку перевели на заступника через те що вона напередодні гарно празничкувала 14 хвівральйа. ранком замісник мера зателефонувала та до себе викликала а вона ледь на ногах рималась після вчорашнього та ще і відео празничкування заміснику злили як вона витворяла у генделі. одне погано я ніяк теє відео знайти неможу, а мо його на ютуб і не вилили а просто з телехвона показали. отакоєот
Та то тре було місце головної комусь, от і за таку дрібничку як п'яний розврат у генделику (навіть не в учительській) головну вчительку понизили до заступника.
Ну може й так. Он моя бувша жінка розповідала як гуляють банкірші то жінки за 50 так напиваються шо обсцикаються прям за столом у генделику і їх чомусь ніхто за таке безобразіє не звільняє і не понижує у посадах.
Ше і як ходять і напиваються так шо усяким учителькам до них ше браться і браться, бо в банкірів грошей більше. Он в мене був одногрупник то так взлетів по карєрі, став заступником керівника по регіону (три області) одного великого банка, станом на 2013 чи 2014 отримував 90 тисяч гривен у місяць. То курва він так одного разу нажерся шо на автівці одну людину насмерть іншого зробив інвалідом, його за теке звісно шо звільнили, судили але не посадили - відкупився.