Дивлюсь на фото Аскота і прям не віриться , що і сніг у вас до цих пір є , і води стільки що до нужника потрібно по піддонах скакати , у нас в уранових краях сухо і тепло - копай собі на здоров"я аби тільки сил вистачило . Якась аномальна весна цього року .
Копати лопатою то дурне діло . Тай постраждалі води і минулорічного снігу не віддадуть - це вони зараз страждають , а потім коли в нас буде пекти сонечко у них городи вологі від паводку і бульба буде гарно рости . Тай заклик ваш до затоплення уранових копалень , м"яко кажучи за це по голові не погладять . Тут журналісти нас зроблять урановими терористами , які посягають на енергетичну безпеку Неньки . Це вам не пітарди у формі сс на балконі підривати .
А ну признавайтесь хто у нас тут з Макіївки Тільки що ходив на перекур в гараж,по телевізору саме "надзвичайні новини" показували,внизу екрана "бегущая строка" - В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗАТРИМАНО ЖИТЕЛЯ МАКІЇВКИ,ЯКИЙ ЧЕРЕЗ КОРДОН ТЯГНУВ В УКРАЇНУ 130 КІЛОГРАМІВ САЛА
URL="http://reibert.info/threads/Консерватор-наносит-ответный-удар.364173/page-7#post-3858301"]Консерватор наносит ответный удар![/URL] то всьо Кестнер.
САЛОм алєйкум шановні краяни!!! Оце хочу вам похвалитись - маю нарешті ремінь вермахта з пряжкою(партизанка), буду його тепер тягать у гори. Історія ремня така, в 1944 році пару сотень німців засипало лавиною в високогір"ї Чорногори. Після цієї події місцеві жителі і УПАківці ходили і збирали амуніцію і зброю. Один з УПА забрав цей ремінь, затер свастику на пряжці і носив. Потім цей ремінь забрав собі мій друг, пряжку взяв собі до рамки, а ремінь віддав мені. А я купив прягу партизанку (сьогодні прийшла по пошті) і тепер маю в повному зборі. Є тільки один мінус, той партизан, що носив ремінь, здер краску із зовнішньої сторони. Хто знає, чим покрасити ремінь, щоб наблизити його до первісного стану?
Я б не красив,так антуражніше буде набагато А покрасиш фарбою для шкіри наприклад і перетвориться твій ремінь на китайську підробку
о! я знаю що треба зробити. треба його смальцем намастити. він пилюкою припаде як новий буде. а як у горах застрягнеш і їжа скінчиться то ремень пожувати можна. і смак сала і на довго вистаче.
CАЛОм алєйкум кулєги!!! Ви тут живі чи як??? Мав сьогодні прикол. Виявляється є ще такі люди, що не знають як виглядає німецька каскаЗвонить мені сьогодні знайомий (45 років) цілий день, аби я обов"язково повернув до нього, бо він вигулив у діда німецьку каску по ПСВ. Я приїхав додому і йду до нього, ну а перед очами єстєссвєнно рогач в сохрані. Приходжу а він витягує мені совєтську, ржаву трьохкльопку і жде, що я зараз почну пропонувати йому купу грошейНу я його і розчарував до неможливості і пішов до дому у змішаних почуттях. І вродє весело з чудака і жалко що рогача не отримав. Отакий прикол. Мені цікаво, невже він ніколи не бачив фільмів про війну?
мені теж колись приперли совєтську каЦку,але обіцяли німецьку. і теж трьохклопка. і вам шалома у кружачку. як воно життя? чи не підтопило чи не засніжило вас там?
Життя мо бути. Не підтопило, сухо от тільки сніг лежить по всій Чорногорі і не думає танутиа в нас покопати по людськи можна тільки там. Так що відкрити сезон я зможу лише у другій половині травняА у вас мабуть копають повним ходом?