Та ні, не годиться. А якщо до того часу хтось перший донесе, причому на пана Касіо? Ти ж думай наперед. Лікарняні завгоспи, то мабуть, такий тип людей. Я знаю одного, замполітом був у армії. Постійно замість на роботі бути по місту швендяє, і постійно піддатий, причому годин в 11 дня вже.
мелко берьотє . за того ноута таку афьору проводіть . потрібно щьось сурьозніше . всьо просто , убіраєм конкурента по прогулам ...
Вітаю,похмуро але без вітру і якийсь - . Мені довелося з роботи на маршруткі їхати,калюжі здоровенькі і обійти ніяк :-( а човна пан К не дає! :-D
Мій внук сказав моїй бабусі - бабусю, ти не старенька, ти новенька! Такий і я, "новенький". Сиджу і читаю усе цеє із часів до падіння форуму. Останні роки більше курилку. А відписався вперше таки да, учора. Чи на постійно? Незнаю. Як не затягне... Доброго усим ранку! +3, снігу багато, на тиждннь ще стане.
Доброго дня Хоча і шабат сьогодні,але всі в чергу,в одній з лікарень адмінпосади ділять,резюме подавати мені разом із загранічними зеленими грошима
читати це одне а от писати, так тож геть зовсім друге. отакоєот. а новенький лише тому що до цього у цій темі не відписували, а не тому що звання чи час реєстрації. вам це повинно було бути відомим якщо ви читач. отже вирішуйте скоріш бо тре процедуру прописки у темі соблюсти. бо в нас тут порядок. отакоєот. а ви кажете
ні! це в нас. хочемо сусіда КАЦіо на головного бухаря задвинути у лікарні та щоб за сумісництвом працював завгоспом. а в ночі ще трошки і такі шіл.
вітаю панство. припхав з тєжкої праці. води поменшало тож якось пройти вже можна, але снігу та снігової каші і калюж ще вдосталь.
та ну! у Вас ще 8-го числа всьо порішали. Навіть посаду біліотекаря затвердили. А в нас саме зараз б’ють головлікаря шинами та турнікетами
це хто повинен спати,хто тяжко цілу ніч працював,ото бігом плакатись шо око цілу ніч незімкнув а я тут розрулю кадрові питання,мо і вас діду десь в котельні пристрою