Тож була перша висадка,, ше нема де і кому, це все залишати, того і тягнуть все туди, куди сам чорт не розбере,, а ті шо наступні,,, ті вже даа, чай, капучино, в носі трохи подлубатись і всё такоє, але де кацки?
У мене авка індивідуальна, її зробив поважний камрад. А то якийсь самозванець. Як точно сказав пан К., покинуте десь, хтось непремінно забере. А в армії нема "загубив", є "проіпав".
правільно - опівночі буде найдешевше ! Я так ялинки купував колись - виходив разом з сусідами шо жили знизу , вони всігда салюти запускали на дальнєвосточний НГ , а в мене ще година-дві в запасі - йду швиденько на ринок до парку й беру ялинку задурно ше й вибираю . Потім біжу додому аби встигнути поки дядя Вєня п'янючий в гузно ще не попер в квартиру після привітання гініральногосікрітаря - той жидюга коли був п'яний то був щедрий і завжди купував у мене ялинку за десятку . Отак в мене всігда було на пепсіколу та мандаріни чесно зароблено .
Усе пройшло без шуму і пилі. Бугалтірки накрили гарного стола, випили 1,5 літри горілки та 0,5 коньяка, я їм наливав частенько і повненькі чарки. Потім вони розігрілися і надумали йти ше в один кабінєт де збиралися секретарки та операторки компьютерного набору, от тоді я і пойняв шо треба ставати на лижі і хутко втік до спортзали. Добре хоч із нами був завгосп, то він випив і свою і мою норму. І навіть випимший завгосп теж пойняв шо пахне смаленим і не погодився на продовження банкету із секретарками та машинописками та чкурнув по своїм завгоспним ділам. Чим ото закінчилася спільна п'янка бугалтірок і секретарок з машинописками можна тіко здогадуватися, але із паліклініки ше перед обідом потікала навіть вся шоферня.
Насправдi ж Вам хочеться, щоб п’яна шоферня, Яка й не знає толком, як читати, Іграла вас в брудному гаражi! )М( Не так сталось, як гадалось.
То, може, теж треба було йти? Адже "секретарки та операторки компьютерного набору" точно симпатичніші за Ваших бухгалтерок? А завгосп - то ж не показник, бо він не по траху, а по буху. І оцінює ситуацію адекватно.
то відбудеться набагато раніше . крайнього разу був на октоберфесті та тісно спілкувався з арійцями так вони після четвертого кухля пива починали співати августіна та кляти євросоюз та їхню толєрантність . кажуть шо справжні німаки залишились тільки в південнозахідних землях і то тільки поза великими містами . Більшість вже не за етнічними німцями а за арабами , африканцями , китайце-корейцями та іншою понаєхавшою патороччю і шо їх (ендемічних арійців) найбільше бісить - так то те шо мусульмани вже народили там діточок по п'ять чи більше в сім'ї та вони вже народжені чистими німцями й розмовляти починають від народження німецькою , тінейджери зграями по містах тиняються переважно чорнопикі "алахакбари" . Скоро вся старушка Європа стане мусульманською .
Я ж був ше у спортзалі, математичку привітав із наступаючим святом. Та поки ше догріб домів то втомився так шо куди тому спорт залу, під ногами квашня із снігу, під снігом вода, короче капєц, та вечеря і водні процедури. А от завтра пани Суєр та Вієр будуть вивірок в паркові лякати своїм тупотінням, чи таки сидітимете домів? Бо я завтра по такій дорозі відмовляюся йти у той храм амбалізма.
- схоже що цей час настане ще дуже не скоро, навіть питання,, чи взагалі настане? Подивлюся ше одну серію і в люлю
З мотивів явної неповаги до моральних засад суспільства, особливим цинізмом та зухвалістю - таки почвалаю. Хоч нині паде дощ. Нехай вони внесуть корисний внесок В суспільне будівництво! Нехай святкують, я - потупочу! )М(
Там такі самі тіко в профіль, в нас молоді є тіко серед мед персоналу, але вони з нами з обслугою не водяться в них свої п'янки і свята.
Цікаво знать прийоми ізощрьонні, Які іспользує амбальство лікарняне, Шоб возродіть статтєве кватроченто? )(
"Нє, я нє" (с) Загалом, я проти відносин на роботі. Бо надто великий ризик, що щось піде не так, і потім, ні відносин, ні роботи. А тому пан Касіо все робить дуже розумно. Особливо, що тримається від бухгалтерок подалі.