саме так і самжу! а ще скажу щоб не порушували реглямента бо сьогодні не п'ятниця. хочете цицьок то постіть свої власні, це я вам пане снайпер кажу.
Ні,це зовсім різні речі та дні,13 там кілька штук фуліганить,на мітлах незважаючи на ПДР гасають ще якесь неподобство творять,а от 8-го повне неподобство,за восьме це приблизно так
Капець,діду Ви шо вже зовсім старі стали,чи це пагубне вліяніє роботи в закладі просвіщєнія,професійна деформація чи ви багацько горілки вчора випили
йди ліпше виконуй свої обовязки та ганяй свого клона https://reibert.info/threads/raeloud-308-kbr.988966/
то в вас діду ота дехвормація, мать шуфлею вас таки перехрестили за неробство та непочищені рейки. я то сказав для того щоб парядок бил. бо зараз не пятниця а передскурботний день. завтра день скурботи по викинутим на вітер грошам.
так отож. цеж неподобство. я на авку дивлюсь у першу чергу а тут жеж що виходе гаявасуважнопитаю. а виходе повна плутанина. отакоєот. а ви кажете
завжди питання виникало, нафіга в атаку тягнути повний обвіс ? ну саперка ясно+ штик ніж, ну н.х сухарка, вещмішок іще куча хламу з собою тягнуть?