А чого камбала плоская ? -бо іі КИТ заграв. А чого у рака очі повилазили ? бо він бачив як кит камбалу грав.
то Ви не читали шо леді порадила камраду Сані ? Отож , а вона каже шо з нами дружить ніззя бо ми пагані - особенно один дуже відомий сотруднік біблблібіотєєкі !
Guten Abend камаради! Я живий!!! Там тої неділі був в поході,фотки скинув Вам,так там цепанув якусь незначну хворобку,яка тримала 38.7 . Тепер походу в мінус 13 без термо шмоток я вже не вирушу! Всіх з весною,радий бути тут!!!!
а це питання не до мене а до пана Юнкерса. от і будемо його питати де, що, як та чого саме! з усією суворістью будемо питати. най тілько явиться сюди і відразу запитаємо! отакоєот
Так у правилах аука це прописано.Пункт 5.8 Правил аукціона Рейберт https://reibert.info/threads/pravila-aukciona-reibert.596833/
Всім привіт. Погода покопать кличе, але бобік здох. Треба міняти головку на Ніві, погнало.Вона вже давно просилась , раковини повиідало.
Доброго ранку добродиям.Весна потроху бодаэться из зимою.Ворони задовбались летати туди сюди,то тусуються у мисти.Вибрав сетиал по души-Кровавая бариня або Салтычиха-там одна кацапська шляхетка перебила своих крэстьянив за те що вони кацапи,аж 138 штук.Мабудь вэсэннээ обострэние як у пана К%,тильки в нейи не клуня була а болото.