Вітаю! На вулиці: +0, похмуро сонця як вчора ніц нема, тихо. А у явіть як від тої хуни смердітиме в тому ризовому костюмі (особливо ноги) якшо її добряче розігрити. А жіночий піт – то ценна сировина, чи нє ?
Вітаю панство із святою неділенькою! Думаю, костюм шкіряний. А піт - так, ценна сировина. Тільки й роботи, що якогось корупціонера до кущів дотягти.
аканчуком через усю спину?! диви на нього до дівок йому ліпше ніж до компа щоб панству світлини знахідок показати. ач як розбалувався там.
Шкуряний буде коштувати як автівка на євро бляхах, а оте чи з латексу чи ше з якої синтетики. Оті костюми це витратники і є по суті одноразовими. Та й в синтетичному костюмі поту буде більше, корупціонери швидше будуть дуріти і бігти у кущі, але чи за хуною чи від неї це невідомо.
- тий нашо той латекс, чи кустюм? Смолою-бітумом до асфальту її обмастити, щоб сморід на виходив, а як розігрієця, то запах дороги, тут тобі і кусюм і вигода і романтика - О!! -
І я з села і невмію розмовляти на тій мові,принципово,і знаю ці всі сільські речі,бо так воно і є,хоча і навчався в місті де Кривий Ріг весь нею розмовляє... Доброго дня панове!В мене сьогодні приплод,коза два цапики привела,будуть колись шашлики
Вітаю! Пробачте! кого чим образив... А хто шарить в цінах на такі речі? За лампу з корабля просять 2700 а за факел-попільничку 1500... це дорого?
Поблудив в лісі кілька годин,снігу сантиметрів 12-15,але без знахідок не залишився,5 коп 1943,1946,15 коп 1952,пряжка коняча,гільза раритетна з кулею на гільзі зверху 17 знизу 7.62 напевно дуже,зовсім,вообше нечаста,куля свинцева.Коли вийшов з лісу то дивлюсь за мною лисяра чимчикує,довелось паразита зафотати та камінням нагнати назад до лісу
Не переймайтесь,канчуком б"ється ота бубліотєкарка,але за гроші https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-8793#post-10795289
Незнаю шо йому прийшло в дурну рижу башку,але після того як воно пішло непоспішаючи та голосячи в ліс,я як дав по коробці,ну його мо воно яке скажене
він вигнав вас із своєї території,а врижій башці в нього зараз одне,де найти лисичку,ото і рявкає в пошуках кохання
то мать вони всі в один день поросяться - в моєї мами теж коза народила козенят двоє , аж якось дивно шо в усіх в один день
До його спиною не можна повертатись то може дійсно треба обережно бо можуть знасільнічать якшо дуже вже сподобається хто на шляху - сезон парувань тудить йогоєті ...
В цьому мисливцям гарно, не потрібно їх ходити і шукати, самі прийдуть)))). Тільки на тому тижні вже на них полювання закривається.
ну значить кози в один день загуляли,мабуть разом ходили до цапа алеж бачте,скільки в нас тут тих кіз в буднях,а троє вже розкотилось
Шурон. .... Я дивлюсь — отакенний кіт чорний за нами іде! Ми, значить, по Ворошилова і на Зою Космодем’янську. Він за нами. Ми у двір, звідти бульваром і через Котовського на Павліка… Вареник. Якого Павліка? Шурон. Морозова! Іде, падлюка! Я так біля стіни стою, аж спина мокра стала, а Блін і каже:”Шурон, спакойно! Це він не по тебе, це він по мене прийшов”. Так стоїмо, а він тоже стоїть і на нас дивиться, а чорний, як ніч, страшний! А здоровий, як вєніків собака! (с)