діду ви і так буйний а після узвару то взагалі почнете сам один чавунку розбирати на брухт прямо пеоеред несущогося на вас паровоза. тож припиніть ви вже старенький дуже і вам таке неможна вживати
а ну тихенько,бачу у Вас нав'язлива ідея заробити гроші від здачі брухту,тож пояснюю чавунку курочити ніззя,це є крімінал,а узвар мені можна,я кожен рік спеціальну комісію проходжу,а от вам ніззя,бо почнете бубліотєкарок зачіпати
і чого це кримінал? ніякий це не кримінал! кому у наш час потрібна чавунка коли сів на автобуза і дістався за три-штири години у любу точку країни. та і вантажівки беруть за раз як три вагони. отже чавунка нікому не потрібна окрім тих хто її охороняє. мабуть то ви залякуючи усіх криміналом сам один хочете розібрати чавунку та здати її на брухт
Не маю права на публікацію тих фоток... Було як весело так і моторошно. Узвар допоміг і в тому його ціна.
Я тільки прийшов, художній фільм дивився. До цього дивився художнє кіно якраз два роки тому. Щось захотілося відволіктися.
о, яка сьогодні тиша, закінчив на сьогодні возитися з череп'ям, думаю почитаю перед сном про архіпроблєми які гложуть та будоражать уми копачів а воно на тобі, прийдеться спати
Вітаю всіх зі святою неділею . погода стабільна . зранку морозець а потім відлига . вітру нема . вечором не заходив бо дома заставили пити пиво тай дивитися кіно
Доброго ранку. Вчора отримав пляшку Бурштинівськоі від пана Бека, тепер на свята друзям відкрию зі згадкою від кого презент.