саме цікаве що я теж усю ніч проколотився. вже і кіно собі вмикнув щоб приспало і те недопомогло((( нормально вже аж ранком заснув. гадав що то тілько в мене така фігня на повний місяць. інколи геть спати неможу, усю ніч вештаюсь то палити то кави посьорбати. а виявляється не тілько в мене таке
Батьки переможниці будуть проставлятися на весневому вбиранні Дніпра ! Віша пайка чикатиме на вас _))))
ще невідомо бо я оце тілько перший день, тьху. першу ніч йду працювати. потім розберусь чи буде молоко чи не буде. головне що там інет є та компи. отже спокійного життя вам тут без мене небуде. отакоєот
Пане К, Ви у лямпах знаетесь, а зазирньть сюда https://reibert.info/threads/pomogite-opredelit-detal.976334/#post-10725905
сбогодні пятниця, в камрада Справжнього днюха, а днюха в нього в пятницю, виходить що пятниця. четвер вчора був.
і шо ? місяць навіяв романтические мисли ? я вже думав щьо окреп і хотів пня розвалити 1,5 метра в обхваті ... так нога заболила тай ще в боці прохопило інвалилід ... а малий каже : папа ти ж гайки руками закручував а люди потім ключьом відкрутити не могли ... от таке вот ...відкрив останього бутлика , дружина якогось особливого зупу варить , жду ... да , прийшов мені сьогодні старенький КПК . тицяли з малим пів дня а вайфай так і не підключили ... каже малий щьо сложно ...
Доброго вечора панове! Та таки працюю не покладаючи рук. Вже памятників надцять зробив. А ви тут знов голих тітоньок поостите не по правилам?
навесні підводні вполювальники збираються та чистять дніпро від старих-нових сіток, та усілякого хламу, щоб під час нересту риба нормально розмножувалась от тоді переможники і будут виставлятися
ага ще той культурист)) Ви йому подзвоніть і запитайте : прачічна??? у відповідь почуете: ..х...уячечна! це міністерство культури!)))) Всіх з вечором! таке враження що вже наступає весна! можна вже вилазить із кубла тепленького))