Шось Цицень вже геть плахой став, ніхто його не розуміє і не хоче з ним балакать https://reibert.info/threads/chto-proisxodit.974526/
існують, в мене є але ж по моєму регіону, раз є по нашому то по вашому тим більше, треба глянуть по польським сайтам, я зустрічав якось але роки не дивився бо вони тільки правобережжя.
Як занадто складний то не єсть ґуд ото ж чим складніший - тим гірше ! треба простецькі та надійні , бо понакупляли собі усілякі яхти та катіра - а потім коли катаклізьми почнуться то всі плячуть та шкодують за потопленим та розтрощеним ...
Якщо він шукає серйозного спілкування в "Курилці", то воно є, звичайно. Але не часто. Нехай пише у профільних темах, ніхто ж не забороняє. Це якщо я правильно зрозумів суть його постів.
Та у вас там більш цивілізовано було в тії роки, а в нас до 1740року тіко якісь хутори були, аж поки сербів, та хорватів з волохами не нагнали.
Ви , звісно, праві що до профільного діалогообразованія - але йому хочеться шоб "что нє вопрос - сразу отвєт" , не любите та розумієте ви нас євреїв ... А дехто ще й сільнєйшо ображає й поводиться як такий ось доктор "Врач слушает легкие больного и приговаривает: - Хорошо... Хорошо... Очень хорошо... - А что же хорошего? - Хорошо, что у меня такого нет! "
та я вже колись пояснював. коли він був жидом з ним нормально спілкувались, але українською. але йому не сподобалось це і він вирішив бути яврєям і гаваріть кацапськай. але не все сталось як гадалось у пяній темі його відкритим текстом посилають. от він і неможе зрозуміти що ліпше бути жидом та спілкуватись українською ніж бути яврєям та триндіти кацапською. а ще кажуть що жиди дуже розумні. мо жиди і розумні а ось яврєї так точно ще ті довбні. отакоєот
на мене натякаєте? так я і невідхрещуюсь від цього. я такий. або сприймайте таким як я є або те що написано на портреті Махно воля або..... ну всім і так усе зрозуміло
Так не буває. Я до розуміння деяких речей йшов від часу реєстрації на форумі. Шукав, читав, намагався зрозуміти, збирав по крупинках. А тут хтось приходить, і я маю взяти, і просто так поділитися знаннями? Я не проти допомогти та підказати, якщо людина цікавиться і намагається зрозуміти. Разом з тим, навряд чи розповім всі секрети своїх знахідок і досліджень не дуже добре знайомій людині. Це, як мінімум, нерозумно.
а от якраз з потопленого вийде гарний підводний човен, який можна напродати до флотілії пана К !!! -)))
мені на віоліті писали шо ви тут намьокуєте, я два часа шукав гугльою і не знайшов нічого, давайте ссилку щоб я свій час не теряв даром бо хочу буть в курсі і деякі ехсперти теж пишуть що якщо не хочеш давати прямий опис та фото то нічого й починати підказувати. Ніхто вудку не хоче, всим рибу подавай
Добрий вечір,троха проспав ,пів дня,а шо робити,безсонні ночі дають знати,сьогодні теж тра їхати до европи ,але кінець робочої еділі вже можна до 6 ранку поспати..... На дворі +2 але вільготно...в носі розтанули шмарклі....нежить це признак потепління!
Я не проти допомогти. У профільному розділі шукаю і допомагаю не запитуючи національності, бо люди шукають документів про предків своїх. І грошей за таку роботу та витрачений час не беру. Але як я це роблю, розповідати не збираюся, бо йшов до того довго, і своїм розумом. Разом з тим, якби, наприклад, Аскот попросив навчити, то навчив би, бо людина цікавиться темою.
знач іншим допомагаєш не дивлячись на те що може і кацапська свинособака трапиться. а мені допомогти ніц не бажаєш. а яж іне претендую на більшу частину і готовий задовольнитись малою крихтою у вигляді лямп та кулеметів. це я про танки кажу. отакоєот