всі в одні ямі насипом,вохри ніякої не було,при зачищенні материка виявилось трохи паленого вугілля -деревяного,але кротяі нори,може і затягли.
все в вас там не як в людей. нема комфорту та зручностей. от в нас усе і разом. тут тобі харчи різні, а одійшо три кроки і вже мешти собі купив чи сподні а там далі залязячча різне як нове так і б\в і старі речі теж. і усе разом, поряд, зручно. пішов один раз і скупив все що треба і не тре бігати кілько разів щоб купити сподні, потім якусь старовину вазочку, а потім за салом та баклажанами на салату. зручно, швидко, корисно. отакоєот
Вітаю панство зі святою неділенькою! Бурмоситься на грозу, не жарко. Недільна, бо шабатньої не було. Дівки стрибають як мавпи, хлопа шукають: Не тільки по ДСВ там новини були, а і за раніші події. Ось, наприклад: https://reibert.info/threads/na-ter...tanki-vojakiv-avstro-ugorskoji-armiji.884604/ https://reibert.info/threads/v-turcii-nashli-grob-s-ostankami-russkogo-generala.891217/ "Жить стало лучше, стало вєсєлєє" (с)
У нас погримало, два рази сцикнуло і все(( Розбираю пралку, італійську. прожила 14 років, і тільки помпа здохла, от думаю ремонтувать, чи на запчастини її. АРДО ТЛ 400, не можу до помпи добратися, якийсь хитрий корпус
Куме .я оце був в неділю на базарі.Вас бачив.Та і я вас бачив.думав підійти.поспілкуватися.А потім подумав.....та пішов ти на йху
мушкет!!! добре що не тромбон чи гаківниця Украинец пытался вывезти на кацапію антикварный мушкет 1657 года, - ГПСУ. ФОТО Его культурную и историческую ценность будет определять экспертиза. Как передает Цензор.НЕТ, об этом сообщает пресс-служба Госпогранслужбы. В пункте пропуска "Пески" пограничники отдела "Тополи" Харьковского отряда совместно с работниками фискальной службы обнаружили ствол от старинного мушкета 1657. "На въезд в Украину из кацапстанії автомобиль "Рено" прибыл под управлением 46-летнего украинца. При осмотре транспортного средства среди личных вещей пассажирки этого авто, а именно в ее чемодане общей обзорной группой обнаружен ствол от мушкету 1657 года, завернутый в куртку. На гражданина Украины составлен админпротокол, предмет изъят в установленном порядке. Его культурную и историческую ценность будет определять экспертиза", - сказано в сообщении.
крутецько у вас, навіть академікам зі скрипом видають он в Одесі поліція на шухері стоїть поки архи копають, щоб не піймали
Сусіда то шо перегрівся ? В губернії все те саме тіко маштаби більші , все в один базарь не вміщається . 1 - це барахолка 2 - барахолка залізяччя : інструменти ,запчастини , спорт інвентарь 3 - господарчий базарь : інструменти ,запчастини , буд матеріали , одяг і т.д. 4 - критий базарь , продукти , одяг і всілякий крам . 5 - продуктовий базарь . Я жив посеред отого всього в будинку що обведений кружечком коло барахолки №1 . То і бігати мені із самого досвіта по продуктам не було ніякої потреби , можна вийти і в любий час купити те що треба . А от на барахолку №1 треба було йти не пізніше 7,30 , бо в 7,40 вже "агіцин паравоз" привозив всіх губернських перекупів і починалося спорт змагання - хто швидше пробіжится по продавцях і купить раритет за дурничку . А ще є барахолка кожної неділі на авто базарі ото там на Родімцева
я мать тупенький. але хто там кого ловити зібрався, бо і ахрінолухи і поліцаї разом вже там є? чи щоб жахливі чорні не наскочили і не потягли їх усіх до криміналу?
ніякий зручностей для людей. хіба не можна виділити одну площу та усіх зігнати щоб були при місті а не нарізати круги бо тре і цвехі і сало і торба дерті та ще і якусь цяцьку стару купити тре. от не опікуються людями у губернії, не опікуються. тре мать відібрати статус губернії в вас та перенести до нас. юо в нас усі зручності та ще і губернахтор, матері його ковіньку, майже тутешній. але він кува мать забув що нещодавно гній з під корів виносив та за закон хамівській голосував аж з споднів вистрибував . ну то нічого нагадаємо
та до чого тут копарі? чи порядку у містах та селах прибавилось, чи сепарів та підкацапників усіх вже переловили та розстріляли, чи хабарників та корупційонерій усіх пересаджали та сконфіскували усе в них, чи гопників поменшало на вулицях? отож бо і воно що ні. бо вони один одного ловлять а потім відпускають. а порядку як небуло так і нема.
пропаную зробити ось яким чином. якщо на шумєлкава йде коньяк то тоді маленька цигара. а як мені без коньяку то мені велика. треж якось порівну ділити.
Охорона і видача всього і всія по археології здійснюється органами охорони культурної спадщини. Сама страшна організація у них, ложили і на науку і на звання головне для них(по словам самих архів) БАБЛО!!!