Співчуваю, шановний. Тут кожен раз збираюсь,і через цю роботу відкладаю. Мабудь треба пару днів вирвати, та поїхати відпочити.
в тебе вже колючка є і мангал. тобі вже досить, а в мене нема нічого і мені треба. я бідний як отая миша що у церкві жиє.
О !!! Ну добре що хоть так - "легкий на згадку",а не по другому трохи І Вам не кашляти А про який процес збагачення йде мова ??? Шо то я нЄ пАнімаю ))))))
страно. москалі всєгда такіє панятлівиє(с) от прочитав мого поста і зразу все зрозумів. візьми з полички піріжечка. там два. один мій а другий не чипай
Хто москаль ???? Я чи що ??? У нЄкАтАрих даже хВамілія на українську не схожа Не буду тикать пальцями Бу га га га )))))))))))))))))))
Вітаю поважне панство . "Что-то ты часто стал тупого включать" (с) Мова йде про раритетний колючий дріт, якого Ви відкопали немало . Я сьогодні задав питання що це за дріт головному комірнику інженерів ЗС України (до речі, в нього на складах є інженерні девайси, які вивезли ще з окупованої Німеччини), але він такого ніколи не бачив.
Наскільки мені відомо, німецька квадратна (я таку пам"ятаю, у дитинстві бачив), а тут кругла. Рарик . Для Консерватора, за його шпильки - у 7 разів .
Ось: http://reibert.info/forum/showthread.php?t=282389 Раритетний дріт, яким огороджували дачу самого Адіка
І взагалі - то мопед не мій і не я його напікав Я вже допоміг викопати,а то коріння вже проросло крізь неї А в мене на жаль нема нічого