ой вей. я такі панімаю ваші такі тонкіє намйокі на толстиє абстайатєльства покажіть хоч світлину того що там залишилось
а який сьогодні день? бо пан Бек знов напостив цицьок і хрін тепер взнаєш який день. ліпше б його у бані більше потримали. хоч плутанини небуло
Доброго вечора,що тутечки новенького?В мене сьогодні був день роз"їздів по району,маю сарайні знахідки. А я як був на лікарняному,то сам перепрошив(от тільки не памятаю як,бо марив)
Повечеряв, даж випив 150 грм мороші, незамічав за собою такого прикола , за того Медведя в тайгі який таки проснувся і пішов до відихаючих отакоєот.
Світлини завтра,бо це треба йти в гараж за карточкою памяті,вона в авто замість флешки а флешка в пана Дітріха.
пан НафНаф. А вибачення попросиш як вишлю? Лямпа стара і саморобна але в ній є душа...годину шукав цупкий товстий картон щоб запакувати. Будулай, я її трохи розібрав щоб менше місця займала, все рівно будеш реставрувати. От тільки вислати не встиг.Завтра або в суботу.
Доброго вам. Якщо нагріти то все обсиплеться і буде голий метал. Тре через шмат шкіри або товсту тканину аккуратно плоскогубцями із спиляними насічками і все буде номано
деж я то постивцицьки, так розповів історію на копі. аж проснувся в 4 години бо знов приснилась та пригода, хотів так сказать нерозповідать, примовчати , але воно он як. #163545
Угу. Щось про мільйони не дуже віриться... А ще з 1650 року. Тих, хто може читати документи того періоду навряд чи кілька сотень на всю Україну знайдеться. А що значить створити базу навіть на кілька десятків тисяч осіб знаю на власному "горбі".
Часи помінялись - треба садити поки земля волога. Вчора пересаджував горіхи. То сусід як побачив - кинув все і побіг теж садити, бо минулого року, я теж садив у лютому, а він чекав квітня. В результаті мої прижилися всі, а у нього до осені з 8 штук тільки один хирлявий дожив.
Я ж просто звик зі скіфами та пеньками що патина табу, от і не грію а та кокарда то так, підвернулось, точніше Олег лопатою підвернув, не хтів щоб хто поламав.