зараз ажіотаж. всі кинулись тюнера прошивать заїджав по запчасть до телемайстра менша черга була за ковбасою в 90-х. Сьогодні включив тельавізор, хм, три канали нема всі працюють. а ще сонечко припіка, чекаю коли +40 буде
В мене не те шо тюнера.тельавізора немає і НЕ БУДЕ.Правда в місті є.тіко його мабуть миші дивляться.або зробили там собі якусь хатку
то миши тепер дуже обізнані будуть, про всякі питання всесвіту будуть мати розуміння і їх можна буде самих до тель авів зора пускати щоб вони у політичних шоу та усяких аналітичних програмах розумні речі казали. ніхто і не поміте що то звичайні миші і несуть вони казна що. усі будуть хльопать у долоні та кричати вівата
У травні у вільному доступі запрацює онлайн-база даних про два мільйони мешканців України, народжених у період 1650-1920 років. Про роботу над проектом та перспективи його розвитку ZAHID.NET розповів його керівник Ігор Гошовський. http://prolviv.com/blog/2017/03/01/неочікувано-українцям-відкриють-баз/
Шось не віриться,шоб на халяву і все про свій рід дізнатися.Добрий вечір,чи Спок.ночі.х.з. як правильніше сказати!
Вітаю камради,+3С, темно за вікном і якось моторошно, завжди коли просинаюсь сонечко світить а тут темно.Кіт мявчить під дверима, небуду пускать, хай світло стане, мо то якийсь привид от одного разу йдем з камрадом , по лісі копаєм манеТки, радість без меж, і совєти і пятаки, я йому кажу диви гола на деревині сидить, а він в упор небачить каже ворона, хм,я то бачу вона з сіськами, неможе ворона з сіськами буть кажу будь на стрьомі я піду спитаю може потрібно щось, короч недійшов, полетіла вона.От типер і думаю, ворона то чи краля відьмова, на Ірдині було то, коло хутора Іонового, отакоєот.
це гриби! вітаю панство. за вікном ще троха темно та прохолодно, але то минетьсяі день буде теплий та сонячний. а от що не минеться так це бурчання нашого старого буркутуна та постійно усим незадоволеного дідугана-мораліста пана алекса. зараз прийде, почне бурчати та постити чорносраких, спітніло-смердючих, волохатих обізян. отакоєот. а ви кажете
то він вам назло постить бібізян, а так панА. добра людина може він голісіньких камсамолок хоче постити, але ради його уважухи до вас і несприйняття вами комуністичної ідеології неможе постити голеньких камсамолок. отакоєот. а піонерів ви теж нелюбите. павлик морозов звісно вне конкуренції.
за зельтерською по 3 копійки з сиропом та по копійці без чи бо отому будильнику з несамовито-скаженним дзвоном?
Доброго ранку шановний Дмитре! Сьогодні постараюся Вам вислати лямпу . Попереджую, лямпа стара, немита та майже саморобна. Найдена на старі хаті. ПиСи. Передайте будь ласка цю маляву тому фраєру К.
анекдот в тему.два гайца/старий і молодий/ на дорозі.старий вчить жовторотого.бач?!оно їде,вензиля виписує-того не чіпай.а оно за ним,той шо прямо їде-пяний як ніч.поняв?молодий-???????,старий-пояснюю!перший-ями оминає,а другому вже море по коліна/.доброго дня всім!в нас+5,сонячно.зраня був 0.а вчора з обіду-лило шо дурне.зара спробую закинути обіцяне болото.