я ліксіра в віру святого Буратіно повернув, його шторить типер нє падєтскі Ви ще на болоті пса небачили. отой Горинич відпочиває.я вже далеко від камрадів нешастаю, і ношу стркб. гранати. стрьомно стає.
Доброго ранку панове -"С, по зомбоящику одну температуру показують. інет другу, на дворі третя, а мене шторить четвер рибний день, але краще риби тільки снігурочки.
Доброго ранку шановному паньству! Знову насипало снігу - дороги білі, вітер дме, морозу -5, збираюсь до праці.
В7 доброго ранку! На дворі доки похмуро, збираемось поїхати поколупати пісок біля Дніпра, бо він не дуже твердий _))) До рибного дня в мене лишилась тільки солена ікра, але то не біда, бо вода ще не тверда і можна знов замутити пп ! Отже, ранкова кава та до діла _)))
Вітаю панство! От вам вже і четвер. Гляньте, які цікаві речі пишуть у київській гілці "Где копать"? Несправжні 10 рейхспфенінгів, у яких, начебто, була вибухівка. https://reibert.info/threads/kiev-i-oblast.6596/page-384
Всім вітання. Погода поки-що непогана. І снігу нема і мороз не давить. Пан Руслан надумав страхати вовкулаками ( назви стригой я навіть не чув) то ввечері розкажу (якщо не забуду) легенду про своє село, бо ми всі тут нащадки вовкулаків, тому і полюбляємо ніч.
Доброго Всiм ранку.Встав, зразу до вiкна..., казали вчора, буревii,катаклiзми всякi з Польщi iдуть..., нiчого не маэ, нiхто не прийшов.Iду чисти i маринувати сардiнку, вечерком пiдкаптим ...
та й слава Богу, що без катаклізмів! оно ніяк не виберемося покопати...!а ще якщо і ката..клізми.....
Вітаю панство! Все там добре:одна рибиця білого м'яса,друга червоного. Ось хто там не по хфеньшую-це дід Мороз.Забарився і не розносить подарунки тим,хто рибу полюбляє.
вітаю панство. тепло, затишно, сонячно. в ночі сніжок хтів підти але передумав то вже і сліду його немає. а ми нагадаємо про те. але взагалі тре розповідати відразу щоб люди цілий день не сиділи прикуті до ноута щоб не пропустити тую історію
панове а що сьогодні за день? бо той пан Бек зі своїми цицьками усе переплутав і який день взнати не є можливим бо порядку немає
Я писав про те, у повідомленні № 154915 яке Вами переглянуте. Видно, просто не врахував, що Ви вже старенький, недобачаєте. І русалки, схоже, Вас вже цікавити перестали... СЬОГОДНІ ЧЕТВЕР, ДІДУ!!!
Це ще ні про що не говорить. --- - Знімай скафандр! - гаркнув я грізно. - Четверговий, відчепися! - закричав він. - Я не четверговий! Я недільний! - заволав я, кидаючись у бійку. Він спробував опиратися, але черевики у скафандра дуже важкі, і поки він піднімав ногу, я встиг ударити його палицею по голові. Зрозуміло, не занадто сильно, адже, в майбутньому, перетворившись з четвергового на п'ятничного, я сам отримаю по лобі - тож проламувати самому собі череп мені зовсім не хотілося. П'ятничний впав і, застогнавши, схопився за голову, а я грубо стягнув з нього скафандр. Похитуючись, він пішов у ванну, бурмочучи: "Де вата... де свинцева примочка?.." - тим часом я вдягав трофей за який ми так вперто боролися. Раптом я помітив ногу, що стирчала з-під ліжка. Вставши на коліна, я зазирнув туди. Під ліжком лежав чоловік, який похапцем намагався впоратися з чавканням і плиткою молочного шоколаду, яку я залишив на чорний галактичний день; негідник так поспішав, що їв шоколад разом зі шматочками фольги, що виблискували у нього на губах. - Облиш шоколад! - заволав я, смикаючи його за ногу. - Ти хто такий? Четверговий?.. - запитав я вже тихіше, охоплений раптовою тривогою: можливо, я ось-ось стану п'ятничним і мені дістануться побої від самого себе? - Я недільний, - процідив він крізь зуби. http://www.ukrcenter.com/Література...денники-Йона-Тихого-Подорож-сьома-147-вихорів