так тож напівхвабрикат виходе. тобто можна на гарячу закоптити щоб раз поїсти і все а щоб зберігати до приїзду дорогих гостей, тобто мене то тре і час і зусилля прикласти. отакоєот. а ви кажете
та якби ж то так. якби то можна було пересидіти та ще і з щапасом великим. нажаль то не відповідає дійсності. тому і ходжу відсотки свої з усіх збираю щоб хоч щось у клуні було. отакоєот. а ви кажете
Я вже писав, що пан К. не такий, яким себе тут видає. Насправді він просто старенький буркутун. І добрий. Із завтра морози обіцяють, як би не до весни тепер. Ні, то була чупакабра.
Тільки виліз з орз , грипу підхватив епть температура 37.5С, ломить і важко дихать, от прикол. Ще забрав сина з репітитора, мінти сцук зупинили, думав що наші а воно х. зна відкіль, прав то я невозю з собою , якись пПетренко чи Стипанеко х з короч, каже права, а деж кажу я вам їх візьму, виїхав тільки що, ви зупинили, дякую вам і оце взнав тільки що прав нема бо в іншій машині Короче кажу зараз син принесе, 2 хв. до дому , ну він короч мурижить почав що штраф аж 450 грн за х. зна щось, якась там статя в них є. Кажу а причина зупинки? ...перевірка типу транспортних засобіві ще якась фігня, кажу в смі про це небуло нічрого, зараз права принесуть покажу бьє знов на протокол, типу пішли в машину службову писать, кажу давайте 2-х свідків, тоді вийду з авто, руки держу на рулі, х з. може неадекват попався мєнт то все може буть, короче мурижив, мурижив, тут дружина звонить, типу понесли права, напарник зупинив іншу машину, щось там під капот зразу..каже будуть права , принесеш.Ну приніс, показую йому в руках техталон, далі права, і страховку, каже небачу дайте в руки глянуть, дам кажу при двох свідках а то х. його зна, заберете зараз без протоколу мені дзвонить в 102 казать що пограбували невідомі в формі. Короч козирнув він та відпустив. отакоєот. ладно пішов лікуватись, відсипатись і т.д., а ще холода сунуть, епть хокей а мене знов шторить як і прошлий рік.
по перше я на п'ять років молодший за тебе а головне ніхріна я не добрий. тож не бреши та не вводь людей в оману.
Без страховки катаюсь то стерво зупинило представивсь та каже увас тіко габаритні вогні горять по правилах ближній.. Кажу йди подивись а я тобі поблимаю, тай блимнув то кажу в мене такий ближній, каже ну то документи покажіть тай їджайте..показав зі своїх рук а страховка за 15й.. каже просрочена попав. а в боковом була страховка на другий автомобіль новенька.. я кажу попутав ось 17 бачте в мене все в порядку а вам аби зупиняти... та й поїхав. итог вони на страховці тіки на дату і дивляться остальне не читають.
Мені Дітріх привіз чаю травяного.лікуюсьть.А тілімпатури в мене нажаль не буває.чи мо навпаки добре.Найбільша колись була 37.2.(це коли я був молодим і гарним.зара просто гарний).Одужуйте
чай то чаєм але є одне але. тре узяти склянку доброї горілки, кинути туди червону перчину та дати настоятись годин скілько. потім випити тую склянку горілки та заїсти те усе шматочком сала та великою кількістью хрону. отакоєот одужуйте скоріш бо тр вже їхати отой лісок довбити
Саме страшне - то коли ви маленькі ( років так вісім ) , надворі вже поночі , під гасовою лампою на товстелезному ліжнику сидите коло печі й читаєте казку про Олексу Довбуша , а з темної хижки вилазить вовкулака , при чому перед тим туди зайшов хтось з близьких чи знайомих ...
Негоже язика показувати у пристойному товаристві. Біжи, там Аліскера випустили. Тепер він проповідує основи християнства. Чи атеїзм? Я не дуже зрозумів з його постів. https://reibert.info/threads/100metrovka-durakov-ili-ehkstrasensov.853779/page-4
що хочу те і роблю. а того аліскєра чи аліхєра бій його того чурку розбере чипати мабуть небуду. він товстий та сумний тролль. повивились кацапські троллі зара. це тобі не довбеничок камандор та його екіпаж панцерної тєлєгі. отакоєот