Не ГИ, а Проша краще за тьорку! ВДИ від 0 до 99, 15 кГц. поліхвонія! Скоштували? В мене жінка з нам літає... взуває усіх... ОтакоЄвот...
Там 2 варіанти звуку. Такий як у АСі і поліхвонія у Про режимі. Взагалі у ньому 2 прибора в 1 виходить... А про штекер катушки - ваша правда, він дурний!
Нє Як уявлю, як відомий усім Пан біжить по воді , та ще й у шинелі, в якій він у мене на світлині є так і регочу вже люди на роботі на мене увагу звертають
гарний був рік!/мене не пріняли у піоньори.бо якась курва/соррі,дами присутні/,задумала те падло зробить на днюху члєніна!!!!!!!во ган........ну менш з тим.в нас тоді був Великдень!ну поки рідня зібралась,поснідала..йду до школи/галстук-в кишені/.хлопи на льонці-гатять з ружбайок.прославляють Воскресіння Господнє.для сексотів то казали-конкурс-мєткій охотнік.во.прийшов.а там закрито.потім ше тиждень носив клєймо-позор класа та портив їм звітності
але то моя світлина. як сплатите у повному обсязі борги за 5 років, чи 6? тоді я вам ще і афтографі на ній зроблю. будете милуватись а на свята чипляти на холодільника щоб діти та родичи кунхвети та ковбасу не крали коли на відвідини приходять і взагалі хто вам дорожче я чи отая кухвайка дитячого розміру?
Мох вітання добрим людям ! Сьогодніпо пообіді був свідком смертельної пригоди . В зовсім мирному Запоріжжі серед білого дня загинув старий дядько - доля таки кинула його під "танк" . Величезна фура розчавила прямо на дорозі , дядько вискочив з-за величезної тополини і чомусь різко втратив швидкість бігу коли намагався перебігти дорогу , мабуть коли стрибнув з високої бордюри то вивихнув ногу і сталося . Фура тормозила метрів п'ять так шо аж горіли колеса та склалася як ножиці , але ... Водій фури потім тиснув собі голову так шо аж долоні посиніли - шкода водія бо совісний дядько . А саме напередодні на пішохідному переході також розчавили людину - величезна калюжа крові була ще сьогодні . Що коїться ???... Люди гинуть ніза що , без будь якої на то всьо причини , глибоко в тилу де нема ворога й гинуть від своїх .
Отак слухаю вас, камераден, чую про усіляки "аськи, сраськи, терки, фішерки" та інші, ну вийнятково хвантастичні приладдя, що понад метр у землі копійку "чують" та відразу бачу моїх приятелів з над Балтики, що мають Майн Лаби та Деуси з горішньої полиці та на закінчення пошукового дня з розжалінням кажуть: Ромечку, але тобі то пощастило купити останнього сіскопа, що в Англіїї був продукований!
та ладно ґралі звиклі.во дитячі....для чоловіків-дуже небезпечні.п.с.шось дуже всі серйозні теми підняли..завтра -марш по хабар.ВСІ!.ото тоді і апаратами міряйтесь.ну і не забуваєм-копарь копарю....досвід теж беріть до уваги/а пан.К но буде рубать ві..../упс...піду сала тоненько врубаю сокирою,бо шось забагато ......
хахахахахах!наш комрад 150 повитягував майже на музей./нафі...траншеї рить ,монєтос ,рим,фрагменти кольчуг набивних татарських -поверху/.просто дехто не знаючи речі,її викидує.ми забираєм в інтересних місцях все/нашо двічі одне й те саме пікати?/
Всем привет! Приперся с роботы- замерз как цуцык! ООООО!!! Пополнение в наших рядах! Или нас опять спалили???
Нема ТБ. Ця газета мабуть серед тижня вийшла. Краще почитайте " Народ Чілі нєсламіть" і "Курс намілітарізацію"
Шановні, тут монету намагаються знищити https://reibert.info/threads/faq-po-chistke-monet.36522/page-24#post-9101913