В пилесмогові, мотор гевкнув накаляетсо так що рукою не доторкнеся, перевірив вже все щетки в порядку а от обмотка троньки підгоріла, Витяжку ремонтував вже разів зо три знаю що залоюеться, але тут вже дрова самому корпуску де вал ходить гарманувати почала та крильчаткою гепа.
треба буде пана к. вмовити в нього авто є, в нас нема, піші ми. В ракету поставить інший мотор, ото штука.якщо циліндрична там вдув видув для авто чистки супер. я один такий продав на мойку, хм вже з 2 роки робить жду коли зламається щоб другого напродать.
Не памьятаю точно там походу або конденсатор наіпнувсь або що не дуже мрачне. А от новому Астору торба.
доця спросила у мами канхветку мама сказала , сунь пальчик в розетку, быстро обуглились детские кости долго смеялись над шуткою гости
Как бьі чего не вьішло Пана Руслана щось не чути, а Громофф рекламує фірму без посередників:https://reibert.info/threads/moi-trenirovki-po-vosstanovleniju-predmetov.811849/
добре вам, сметана, риба , а я мерзну, все що ниже +15 брррр., туки сталии що у 90-ти річного, хоть ближе їдь кожний рік.Потрібно взнати скільки бунгало маленьке десь в Іспанії або Греції, де там ще тепло зимою?
Добрий вечір.День був гарний,будем надіятись що ніч теж не спаскудиться! Піду ,трохи полін підкину в реактор,шоб реакція не затухла.
Сьогодні відгул взяв,спина болить від постійного сидіння,щей шарнір розболівся від паскудної погоди. Треба хоч часом в ліжку появлятися,шоб жінка не відвикла.