бюджет свадьби малий , аренда евро , платя, ресторану, і авто все схавала знімала(в) подружко на мабілу з надкушеним яблуком, теж арендовану.
Доброго ранку, панове! +12, дощ! прийшла вже натуральна осінь!гарного робочого тижня та високих доходів! де ви й знаходите таких гидких бабів!?
Привsтався ! А вам казав шо там шось нечисте коїться бо їхній вождь таку ахінею ніс офіційно . Взагалі-то їх зрозуміти можна - ну не люблятьблять тих жидів у переважній їх більшості , але є окремі євреї котрі заслуговують на повагу . А ще в них був новий рік і за їхніми канонами треба було покаятись у гріхах та когось обісрати і тоді прощення та занесення в кнігужізні - от вони й звинувачують у гріхах геть усих аби їхній будда їм все простив та пожалів . А , доречі , ті жиди святкують вже якийсь там п'ять тисяч з великим пейсем рік - ото ж бо вони , курва , старожили та мабуть таки дійсно розумніші за всих . А чи є ще хоч один на землі такий нарід , котрий для блізіру собі створив малесеньку державу - а керує геть усім світом ( хіба що до китайців ще не добрались - в них мабуть цюцюрки маленькі і їм нема шо обрізати ) . Тож , панове євреї та решта єрусалимців , вітаю вас з вашим новим роком ! Бажаю вам аби таки ви розрулили арабський конфлікт на користь палістінців та до вас прийшов руський мір , котрий ви організували по всьому світу в сучасній інтерпритації . Пи.Си. Нормальних євреїв па напівжидів , котрі не знахабнілі та не хитрови..бані - це не стосується бо вони нормальні .
Ой !!!! Не кажіть так бо з Вас будуть сміятись оті шо Ви казали - ну , тобто власники дизельваґенів чи дизельжабоїди ...
тю. а я тут до чого? це ти тут сінагог відкрив та у реббе пошився а мене питаєш чого ти жид інших жидів нелюбиш.
Вітаю товариство! Погода чудова. А в нас понеділок. Якщо ти чекаєш від мене покаяння, то його не буде. Про подробиці твоїх взаємовідносин зі Свєткою я чув сто разів, і знову читати не хочу. По суті написаного є що сказати? "Стара баба як холєра" (с) Це ти просто образився, що тобі не дісталося таке жирне замовлення.
та мені якось байдуже кого ти там любиш чи не любиш, реббе ти. тож сам якось розбирайся у своїх жидівських вподобаннях якось сам, бо я до цього немаю жодного відносення бо я на відміну від тебе не жид.
ну по перше жид тут тілько ти, тим більш що ти не просто якийсь там старий жид а ще і реббе. оно сінагог відкрив, в сусіди історика тору за грубі гроші викупив та проповідуєш жидівство. ну а по друге це чисто жидівська манера переводити стрілки на інших. то і виходе що жид тілько ти. до речі. де моя лямпа, три?
вітаю паньство! ось і закінчуеться дуже теплий та сонячний день! кажуть зі среди похолодшає і тютю... як там жидва поживає, хтось їх трусе? бо всі приперлись з повними кишенями шекелів - не порядок))))