Якраз я цю грижу і заробив вантажачи буд матеріали десятками тон в день , коли працював на базарі . Розвантажувати чи завантажувати це ше більша шкода для здоров"я ніж спорт , отакоєавикажете . І гроші най заробляють діти , їм потрібніше , в мене є зарплата та всілякі гешефти на манеТТо . Організатори молодці витратили сьогодні 14 тисяч гривен на призові для переможців + медалі і кубки , та й площу відремонтували , виклали плиткою , встановили нові лавки , відремонтували фонтан , ну і звісно вечером будуть брудні танці та пиво і горілка рікою .
не кажи дурниць. раніш вантажники отакі пики мали та жили по 100 років. а те що ти неправільно вантажив та розвантажував ти признати нехочеш тому так і кажеш. а от якби з розумом те усе робив би то і мав би здоров'я. отакоєот
Та який розум , коли на кожному проданому мішку цемента чи щикатурки я мав від 2 до 15 гривен гешефту ( 2006-2009роки) взалежності від того що продав . То й намагався продати як найбільше і в літні дні завантажував мінімум 15 тон в день . Ото тоді я й порвався , ну і звісно що добавив своє і спорт .
Циркач , але помре в 30 . Он в мене є родичка , працює в авіокомпанії , вічно в командировках в Африканських країнах . Ото розповідає які ті негри здорові і живучі , шо мол їм і малярія як для нас грип і воду брудну п"ють і їдять казна що і не боліють . Ото я її і питаю , а кіко ж ті негри літ живуть ? На шо вона і відповідає та переважно вмирають до 30 років , одиниці доживають до старості . Ото і я колись такий був як той хлоп на мішках . Вантажив розвантажував , та ше й в перервах гирі вижимав і вечером ходив у спортзалу , зате тепер ваще хера не піднімаю бо маю грижу від того чемента і щикатурки .
кажу ж без розумі підходив. 15 тон в день то нормально коли з розумом підходити. так то і добре бо їх і так забагато у світі. а так хоч якось популяція зменьшується.
Як не мене то сумнівне досягнення у того Гріші Мені більш оце подобається : Концерватор (заводиться). А Василь, Йосипа шуряк?! П’ятдесят разів бабу єбав. Один раз десять штук так задєлав, вони показилися всі, а їв тіки сало і картоплю. "
Хочу знайти той прапор.може восени.а може весною поїду на тиждень в Холодні Яри.еспідіція називається
Klapaucius 24 августа, 17:26 давайте в бокали бухло наливати, марожєно діткам і квіти для баб - як гарно, що кожного року це свято дарує нам австро-угорський гєнштаб!
тю.а ти що незнав? ще у квітні була тема, наче у чорному списку, там той семен крив матами того 663, вони чи двоюрідні брати чи ще якісь родичи. багато чого там вилізло про того семена та те що він виробляв та як кидав. семена місяці на два до бану запроторили а бачу що знов виліз. ну то побачимо що там у чорному списку буде
Ото все не цемент, а Ваша дурнувати штанга та гирі. Так, цікавий той епізод з прапором. У мене теж колись була думка за нього, відразу після прочитання. Разом з тим, висока вірогідність, що насправді того прапора немає, чи захований не там, бо ж твір написаний на реальних подіях, але багато моментів - художній опис. З.І. Шановна громадо, утримуймось від написання чи викладу нецензурних слів. Дякую.
Добрався до нормального інтернету. Тож трохи фото за минулий тиждень, поля та ліси (дата на фотоаппараті виставлена невірно): Здоровенний мурашник.
Не боїтесь на тому дришпалєті далеко їздити ? А то Ви теж я бачу знайшли незрозумілу кам'яну плиту з якої стирчать іржаві залізяки - будьте обережні ... бо ось один камерад вже має трабли ... https://reibert.info/threads/toli-ukreplenie-toli-xutor.807185/
Сьогодня в мене шанцевий день-котелок,три кирки,лом и две пехотных лопатки.Ще цикавий шмурдячек-купа всяких латунних дэталюх,також корок вид пляжки 100 ричной давнини стан супер даже коркова прокладка залишилась цила.
У випадку чого, я телефоную, у викликаю підмогу. Те фото, то якраз коли спустило колесо, і я там "кукував" під лісом. Дякувати хлопцям, швидко прискочили, та допомогли. А залізобетонна конструкція - то лісників, вони нею в"їзд до лісу перекривають. "Жужик" якраз допомагає всі ті перешкоди оминути.