Мабудь вже все викопали, та до нас вже з Кропивницького бригада на покопать катаеться, Звенігородка.....
не в тому напрямі копали та не на тій відстані. тре було брати троха ліворуч від горіха та на відстані 50 кроків копати
до нас ні, в нас самооборона місцин. і нема в нас нічого, ніхто нежив в нашій місцевості, ні скіфи, ні трипільці, і даж монголо татари нашу місцевість стороною обходили., отакоєот.
людини. коняку використовували коли великі скарби ховали а тут невеличкий гладушок з золотом та сріблом
Хто зна мо Від фермера( хлопи йому другу сілосну яму на полі забебехають) а мо Від копарів а мо дійсно скарб викопають))))
Доброго вечора,як ся маетеся?Духота страшенна,буду спати самПане @Oprishok тут ось по бутилкі допомоги просять https://reibert.info/threads/cikava-butilochka.799521/#post-8634022
Доброго вечора. Оце припхавсь додому із старого саду, накопав копійок срсрських, при розгляданні деякі з них виявились боратинками Поліз до блока живлення по ковбасу і надибав заначку — колись сховав 100 грамів винця (маде ін Городище) і от знайшов)) День бонусів якийсь… навідь дощик сьогодні трохи ляпнув. От тільки коропа не витягнув — дуже все він хотів жити, тепер десь пливає з пірсінгом… гачок був добрий а от поводка тре було міцнішого
Шось тута не то - закриватимуть "приват" ? То виходить шо ми подколпакомуфеесбе , чи Дональд Трамп дав відмашку ? Та й "резервний канал зв'язку" якийсь підозрілий - ось шо там замість назви : "Прыщи ушли за ночь! А нужно было всего-то намазать на лицо это .Кардиолог Амосова Е.: "Забыть про гипертонию поможет 150 гр свежего...""......... Криївка ваша то шось підозріле руськоговорящє , модераторами там ви з іронічним Хотабичем ( хоча ви з ним наче на ножах та постійно в контрах навіть ігноруєтесь ) . Мабуть таки знову якась підступна зрада та нечиста сила , а мо то ... ? . Шкода Опришка - таки заманили його в тую секту , він чинив скажений спротив бо останнім втрапив у, видко якихось грибів чи чаклунського узвару дали спробувати ... Писи . Нічого особистого - просто припущення на фоні дивних останніх подій .
я там модерую ще з тих часів коли похабич був більш-менш пристойною людиною. що до іншого то там усе павутинням давно позаростало ще задовго до війни а оце я згадав та і запропанував як резервний каналь звязку. якщо маєте ліпшого каналу то пропануйте