Почитую блог Бабченка. Зустрів отаке: Вчора (чи сьогодні? ) до третьої години читав ту автобіографічну книгу. Вельми цікаво пише, відношення до солдата і вартість його життя в російській армії дуже добре описано. У тому числі відповідь на питання, чому росіяни содатів під донецьким аеропортом на забій кидали не рахуючи. Щоправда, однією книгою в неті не знайшов, але є частинами. Кому цікаво, ось початок: http://aldebaran.ru/author/babchenko_arkadiyi/kniga_voyina/ А ось продовження (Моздок-7): http://booksonline.com.ua/view.php?book=160877&page=29 Далі іще сам не читав.
вітаю добрі люди! погода спаскудилась та не дала нам закінчити людям дах перекрити, проте 10 соток покосив тримером, буду сіном торгувати)) де це всі? мабуть ще у сінагогі))) виручку трамбують))
вітаю пан БЕК, в мене десь лежить ресора, тре? теж тримав собі, кажуть з них мо ніж гарний зробити. сталюка добра?
Вітаю товариство! Питанні до тих хто у темі та може допомогти доброю радою. Планую відпустку в Україні та маю замір їхати автівкою. Питання отакі: 1- як поводитися якщо поліцаї затримають - які вони мають права? 2 - чи є якись телефон довіри щоб під час хамського наїзду мєнтів задзвонити та поскаржития/визвати якийсь наряд інтервенційний?
зараз поліцаї стали набагато ввічливіші Я собі поставив на андроїд отаку https://play.google.com/store/apps/details?id=com.finger5.police&hl=ru прогу. Пару правил: - з машини можна не виходити - документи в руки не давати (показати можна і крізь скло) - у спірних ситуаціях вимагати складання протоколу… а свідків то й не буде) UPD: страховий поліс пред’являється лише у разі складання протоколу
Дякую, занотував важливі моменти: з машини не виходити, документів у руки не давати + вимога протоколу.
Пройшов дощ.сходив на прощання з ГЕРОЄМ.Пїхав на хутір сіно перевернути.Перевернув.а тут курва дощ знову.
Чому саме так, бо часто-густо копи самі не в змозі пояснити причину зупинки, щось белькочуть про перевірку документів і на ходу придумують що б такого зараз з вас здерти. От мене якось спинили, показав тех.пакспорт і права крізь скло, запитав причину зупинки, почали вимагати страховку (бо вона не запвжди є або прострочена, в мене є але пішов на принцип). Кажу — або зараз мені пояснять причину зупинки, або пишіть протокол де цю причину вкажете вже письмово… та ще й свуідків доведеться пошукати(бо в реєстраторах у обох… от біда… акумулятори накрилися) коротше відї…лся вони від мене. а ну да — в кожного копа обов’язково повинен бути відеореєстратор і жетон, і Ви також маєте повне право знімати на відео весь процес
Їх зараз набагато менше аніж раніше. У нас у місті було 26, а лишилося 6. Не видко зовсім. І нічого на дорозі не змінилося, ніхто не помітив. Тобто, всі ці роки раніше вони були не потрібні.
второй куплет не помню,а в оригинале 3-й куплет такой; я буду долго гнать глухих в лесах. велосипедом их остановлю.. порву букет,порву велосипед и девушку,которую люблю.
Вечір добрий, будьте здорові! В нас потеплішало, але другі сутки ляе. Щось схоже на тропікі. Вночі гарно зілляло, вітруган добрий дув, людям ячміня повикладало. Шо в Вас тут доброго?
Мабуть. Піду і я сальця трошки вріжу. Сонця не видко, то ж наказом по частині будемо вважати, що шабат закінчився.