Шо вони там пройшли , є такі шо ше у висоту понад 10 метрів і на них дерева ростуть віком понад 100 років . І чим вони тоді шукали , ситом та лопатою .
Все раскопанные курганы археологами описаны отчетами о раскопках. Я например этими отчетами пользуюсь , по своему "ареалу". Для этого конечно нужно время . К стати не думайте что официалами много раскопано. В основном копали по "черному" и много находок всё еще там лежит.
Він зара скаже шо ви йому повинні віддати той топірець та ше й грошей доплатити шоб він його взяв на зберігання .
а тепер, від цицьок до діла ... пам*ятаєте, я казав, що сину буду фалувати на мдху ? так от, справа по троху йде ... коло вибору звужуеться до 3 т.грн на ці гроші планую чи фортуну м, чі тормік та пару катух до нього Дімини теми по продажу вже перечітав... які будуть поради ?
Могу Вам пару отчетов скинуть с находками археологов . Какой вам интересен район в и в какой области?
Нашо мені та кацапка та шей з приплодом ? Булаб жидівка чи якась американка чи європейка то інша справа .
якщо не важно, кидайте посилання на обговорювальніутему, бо в мене сьогодні цицьковий день, шукати самому нема часу -))))))))))))0 щось в мене велике бажання створити голо-сувалку
вона вже німка, а там жижи на утриманні, повний пансіон, погоджуйтесь, тіко мову німаковську вивчить -))))))))
пане @Allex761 памятаєш отого пришелепкуватого кацапа який постійно верз за хароми. то ось я нарешті взнав та побачив що то таке ті хароми.
Та вона така німка як я кітаєць . І приплод скоро почне волати шо його притісняють і щоб +уйло увів войська .
тема давня і вератор вже притерпів багато змін у ліпшу сторону від початку теми https://reibert.info/threads/verator-za-i-protiv.83159/
! Скидываю сайт. Так как не врублюсь как отдельные документы сюда грузить . http://www.vgosau.kiev.ua/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=105&Itemid=173 Здесь все расскопки в Украине. Легко в 2011,2012,2013 годах, нажимаем "збірник" открывается документ и находим разделы по областям. За другие года сложней . Легко найти если знать фамилии кто орудовал по роскопкам в области ,удачи. Будет не понятно пишите.