Ви як Ося Шор - даєте безцінні поради ! " ...Берштейн хотел лучшей жизни для своих прихожан, и он по совету Осипа начал продавать места в раю. Для наглядности на стене синагоги был вывешена схема рая, представленная как дорогой пансионат. Внизу был прейскурант, где каждый мог выбрать себе местечко в раю по вкусу и по карману. На взносы желающих раввин отреставрировал синагогу и отремонтировал собственный дом."
Що за брєдні в темі хлам! https://reibert.info/threads/moji-znaxidki-ternopil-semen88.706844/page-5#post-7871791
Турбодизель 1,6. За Кенго не скажу, а Комбо у мене теж є (2008, 1,4 бензин). Зараз батько катається. Я машину довго вибирав. Сітроен мені найбільш до душі припав.
Рому хлібом не корми дай з кимось погризтись! Були б ви з нами на копі, вмерли б мабуть. Весь коп суцільна перепалка! А от тема цікава, я не відразу в'їхав що до чого, починав з самого початку
Я лише на ОККО заправляюсь. Колись на сітроенівському форумі вичитав, що у них непогане пальне. То так і звик. За три роки жодних проблем. В -20 після ночі на вулиці заводиться з півоберта.
Добривечір всім панове! Як ви тут? В нас сьогодні зранку дощ, "около нуля", потім під обід трохи розпогодилось. Цілий день займався заміною фанери на підлозі в бусі. А ще у камрада купив ось таке манеТТо:
камрад 663 цікаві теми веде! наприклад "фетровий пікель"!досить пізнавальна тема - сам я ніяк не візьмуся за це, а там непогано розжовано що і як робити!
як вже писав сусід КАЦіо той семен тут спочатку відписувався і було все добре але потім почав гавкатись з вінтером зараз Шах, потім на інших почав щось наїзджати але потім просто зник і з теми і з форуму потім зявився але в темі більш не відписувався вже.
невже і термінатура перепльовують ?!? побалакаю з сином, якщо дійдемо згоди, зроблю окрему тему та розішлю запрошення -))) в мене канго, що конкретно цікавить ? дт в сучасного тнвд треба лити евро 4 та вище