Мої знахідки. Тернопіль. (Sеmen88)

Тема у розділі 'Хлам', створена користувачем Semen88, 20 гру 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Першим набери до того дружка який тобі пяним голову обісцяв. Він буде радий. Ти не хвилюйся так це лише початок.

Чур, Кіла2013 та DARKSIDERS подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    2. Новый неодимовый магнит ,диаметр 120мм толщина 18мм…смотрите другие мои лоты….с уважением…
      2078 грн.
    3. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
    4. Магнит d 60 mm толщина 15 мм,паракорд d 4mm длинна 20м.Все новое …
      621 грн.
    5. Неодимовый магнит D 90mm толщина 18mm Новый…
      998 грн.
  3. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Не переживай ти так. Якщо я брешу то подай заяву в міліцію за наклепи. Я сам підтверджу свої слова. Може ще заробиш, як в всіх описаних та ще не описаних випадках.

Кіла2013 та DARKSIDERS подобається це.
  4. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Що ж початківці копачі, продовжу. Перш за все перед тим як їхати на коп будьте певні в свому напарнику, бо він може виявитися поганою людиною. Якщо вас один рас підвели або ж за людиною погана репутація краще не їхати.
    Я теж думав що підлість в людей проходить з часом, але помилився, от і чуть не поплатився.
    В мому ж випадку це створіня було моїм підлеглим. Випіюща несправедливість по відношеню до него, як можливо щоб начальник заробляв більше підсобніка, не справедливо, рішив семен. Спраседливість повина була прийти в формі зновуж кражі, улюблений прийом, головне провірений. Не судилося мене попередили (все підтвердилося, частково він і сам признав, фото я вже викладав), треба було меньше семену випивати та тріпати язиком. Пішов він на вільні хліба. Довго слідуючої підлості чекати не прийшлося. Створіня вирішило грошенят заробити через моє хобі. Дальше в слідуючому повідомлені щоб не сплутувалося, нехай буде по порядку, бо пунктів багато. Маразм в людини безграничний.

Images:

snap647.jpg
    snap1522.jpg
  5. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Особливо коли з головою не порядок то їх дуже багато. Схоже для тебе вкрасти чи набрихати це просто звичне діло.
    Це застереженя для земляків від тебе злодюжки брехливої.

6. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Ти взагалі нормальний ?.
    Злодій та брехун порівнявся до мене, кінець світу!.

DARKSIDERS подобається це.
  7. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Внесу ясність чому наш форумчанин такий герой. тому що він безхатько та хто зна де він живе. Прописаний взагалі хто зна на якому хуторі. От і бігає шнирьок по світі.
    Фото які він так викладує це з квартири тещі, з якої його туркнули вже багато років тому, не за добрі справи само собою.

Кіла2013 подобається це.
  8. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Запиши не забудь.

Semen88 та DARKSIDERS подобається це.
  9. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Відповім, ти сам почав. Та не збрешу.
    Це ти рогоносець в другому поколіні, бо дружина твоя живе з іншим нормальним мужиком.
    В другомо поколіні рогоносець це тому що це твоя мама втікла до чужого мужика та залишила тебе малого убогого з батьком. Схоже до тями ти так і не прийшов.
    Хотів правду почути ?. Почув ?.
    Та ще уважно переглянь свої пости, дрочив, дрочу та більше нічого, це через твою психику ти так пишиш, бо як мужик ти не повноціний. Ти сам це написав.
    На фото скрін з повідомленя яке він написав сам, ніби то від подружки його колишньої дружини. З метою що його такі самі пришилепкуваті друзі побють та він піде писати заяву в міліцію. Його думка про него ж інтересна.
    І зновуж заробити гроші на халяву. Ще один скілет випав з шафи.

Images:

image.jpg
    Останнє редагування: 22 лют 2016
  10. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Дуже хочиться відповісти. Ще один скілет випаде з шафи.
    Давай по порядку, почнем з батьків рас ти так хочиш. Перше, мій батько живе в теплім домі, разом з родиною. А не був вигнаний на вулицю. так як ти зробив з своїм. Нагадую. Була така фішка в девяностих коли брали немічну людину та продавали його квартиру, в замін висиляли в глухе село. Це було ще гуманно.
    Наш ас поступив інакше. Продав квартиру а батька встроїв в общагу. працюєш, живеш.Не працюєш пішов гуляти. Як міг працювати мущина пенсійного віку ?. Отож !. Прийшов час покидати житло, під тиском родини батькові було куплино дім, хто зна в якому селі.
    Не кожен батько таку зраду витримає, чуть запивав. Результат, батько згорів з єдиним другом собакою в цій хаті.
    Це ще не кінець. Через рік як прийшлося ставити памятник на батька ця істота рішила ще рас заробити, вірніше зекономити на памяті батька. Получилося так що брат батька вирішив поміняти памятник на могилі свому батькові, дідові семена. Запропонував йому робити разом, щоб легше було та все таке. Але наш форумчанин хлопчина ушлий, пішов до майстра що робить памятники та хотів домовитися щоб той з дятька взяв більше грошей та чуток перекрив його оплату. Майстер виявився людина чесна та все росповів дятькові. Майстра звати Олег. Та це ще не все.
    Хто зна що робилося в голові форумчанина. Він пішов до іншого брата батька та став прибіднятися. Не дивлячись на те що за памятник вже гроші було оплачено, він все ж сказав що ще їх збирає. Інший брат пообіцяв йому пять тисяч гривень, що правда не знаю чим закінчилося. Але це ще не кінець.
    Не знаю яким чином но і я ще там замішаний. Виявляється наш грозний семен мене грохне за свого батька, але можна було заплатити та він все простить. О так можна заробляти на батькові.
    Ти убогий скопіруй що я написав зарас та покажи родині, нехай вони скажуть мені що це не правда. Я вибачуся при всіх, навіть заплачу тобі, бо тиж так любиш халявні гроші.

Images:

7.jpg
    snap1523.jpg
    Назар ukr та DARKSIDERS подобається це.
  11. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Ще один подвиг форумчанина, такого мужнього та чесного.
    Росповім вам як він арміі (помогти хотів).

12. Alex Faa

Alex Faa Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    13
    Повідомлення:
    4.189
    Адреса:
    Україна, Дрогобич
    мужики, припиняйте! факти, які кожен викладає, ніхто не знає! згадувати батьків - не дуже правильно, я думаю! особисті стосунки - вияснюйте особисто! переглядати все це, м"яко кажучи, неприємно!Думаю, що камради мене підтримають - ваш особистий конфлікт більшості не зрозумілий, будьте джентельменами та виясніть все між собою!

Чур, Кіла2013, черепок та 10 іншим подобається це.
  13. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Не личить мені стрілятися з пройдисвітом. Можна лише з рівнею.

Чур, Кіла2013 та KUNDLER подобається це.
  14. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099

Тоді продовжуйте батл - переможець той хто першим поб'є клавіатуру .

Кіла2013, volent2299, Semen88 та ще 1-му подобається це.
  15. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Навіщо. Думаю тепер форумчани задумаються в виборі напарника на коп. Добре говорити тому хто не попався на його обман. Ви думаєте я з розділу реставрація в хлам прийшов про цьвях поговорити. Це досить серйозно, кому знати як не мені. Уявіть на моє місце пацана 17 років, він його облапошить до нитки, та ще залякає. Якщо навіть поважний професор та бізнисмен нічого не запідозрили. Це не були жарти, Якщо я зробив якиїсь наклеп то за це можу відповісти, від своїх слів не відмовлюся.

Кіла2013 та KUNDLER подобається це.
  16. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Тема дійсно нудна, продовжувати не слід. На останок хочу застерегти земляків. На сайті Файного міста Тернопіль будьте обережні, якщо вам запропонують обмінятися ММГ ХО, будьте обережні. Можите попасти в халепу, (щирі люди) не дрімають.

Semen88 та Artyr подобається це.
  17. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Ви мені форумчани вибачте але я покинути теми без поясненя цих слів не можу. Всякий маразм я читав від него но це !. Мене розпирає цікавість. Що це ?.
    Чекаю пояснень від топікастера. Це звинуваченя потрібно підтвердити. Я за свої слова повністю відповідаю. В кого сумнів на рахунок моїх слів пишіть, дам відповідь. В мене скилетів в шафі нема, вони мені не потрібні. Я відкрита людина.
    Це останє питаня до семена- Поплічників цієї жахливої справи попрошу назвати та саму суть роскажи, що ж такого я зробив, що сам не знаю. Така жахлива справа повина бути в міліції на столі а не таємницею.
    Мова вже йде про беспеку людей, це ж звірі на волі, поясни всім, що це ?.

Кіла2013 подобається це.
  18. зилот

зилот Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    2.289
    Как выходит из переписки вы знакомы лично так-вот будьте мужиками понабивайте друг другу репы и угомонитесь. Причем здесь форумчане?

Чур, DARKSIDERS, Кіла2013 та ще 1-му подобається це.
  19. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Отвечу по пунктам.
    При том что, мои земляки тоже являются форумчанами и предостеречь их от воришки лишним не будет. Вчитайтесь что он пишет после того как обокрал учёного человека, будто это я его обокрал а не он. Ни капли стыда, подумаеш какието пять сотень украл. Вы посоветуете и профессору ему морду набить ? .
    Второй момент, к сожалению подтвердить не могу, это его последняя идея заработка. Есть такой форум Файного миста Тернополя. Сама суть, В разделе антиквариат найти человека который хвастается штыком и предложить тому хорошую цену, назначить встречу. На встречу прийти с милицией, штык забирает семен, милиции жертва и прочие бонусы. Но всё же думаю роль милиции должны были исполнять такие же друзья, куда жаловаться и что сказать в таком случаи ?. Это смешно ?.

Images:

snap1520.jpg
    Кіла2013 та R@Mzes подобається це.
  20. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Вы думаете он так харахорился по той причине что он мужик ?, только по той причине что место его прибывания не известно многим (кредиторам) вот и срёт словами как шлюха. На могилу отца приезжает как вор, никто его не видит. В селе в машине его брат и мать а за селом уже и он в машине сидит, это мужик ?.
    Жаль забанили это дитя, очень хотелось услышать душераздирающую историю с шестью жертвами.

21. baluy

baluy Stabsgefreiter

Повідомлення:
    278
    Адреса:
    Ternopol
    Хто ж цей гумовий виріб, країна повинна знати своїх героїв в лице.

DARKSIDERS та Кіла2013 подобається це.
  22. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Різниця незначна.

Images:

1983.jpg
    Кіла2013 подобається це.
  23. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    Землякам доброго вечора. Думав на цьому тема закінчиться але не судилося. Якось на днях написав мені в пошту топікастер та попросив продовжити тему. Та так просив (лякав) що і відмовити не можливо. Прийшлося навіть стврити в пошті нову папку для його листів, а згодом взагалі забанити, бо таку маячню навіть читати противно. Та переглянувши скріни теми виявив що, топікастер писав моє прізвище (в видалених повідомленях) от не хочу бути в боргу.
    Герой наш Семенчук Сергійко, м Тернопіль.
    Згодом про подвиги опишу, які він так приховувати хотів. Так що змушений підтримати тему, хоча взагалі не зрозуміло для чого він її створив. За ради ржавого цьвяха ?.

Images:

snap1722.jpg
    snap1723.jpg
    1985demon66 та DARKSIDERS подобається це.
  24. 1985demon66

1985demon66 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.645
    Адреса:
    Черкасская обл. Белозерье
    Наперед вибачаюсь. Нагадує пару яка розсталась х.сосять друг друга. Кожен шука підримки у друзів,і кожен з них баче ситуацію по своєму. До чого, (знову вибачте) Ваше інтимне життя, нам...

DARKSIDERS подобається це.
  25. 663

663 ✠ Moderator

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    12
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    17
    Повідомлення:
    7.582
    Адреса:
    Україна.
    От згодом побачите. А інтимне життя це в вас з дружиною, якщо воно в вас ще є.
    Вас ніхто не змушує читати та заходити в тему. Розумію навіть те що завжди охота свого носа встромити в не свої справи, але вам з уродом в одному місті не жити. Інформація більш корисна тернополянам. щоб не попасти в халепу.
    Кожен урод завжди мріє щоб це стосувалося лише його та жертви, але в даній ситуації це не так. Ніхто не збирається приховувати факти, бо боятися нікого.
    Читайте як роман та насолоджуйтесь сюжетом, не інтересно то закрийте книжку. А тема була і так взагалі ні про що.

Назар ukr, DARKSIDERS, Glock 17 та ще 1-му подобається це.
  26. 1985demon66

1985demon66 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.645
    Адреса:
    Черкасская обл. Белозерье
    Таке ото шось. Я цю книку не закрыю. Я її спалю. П.С. Я вибачився наперед, а пис... Короче пофіг. Вибачте,шо втрутився.

663 подобається це.
Статус теми:
Закрита.