Хоч те бидло з отою АСьКою забанили.. Дяка малдеру і Модераторам з того розділу.. Я відчувши що зараз попаду в перепалку нажав на гальмо бо сам би загримів в баню.. Ху на..
йди та проводь розяснювальну роботу, гомонун))) https://reibert.info/threads/rogach-m-16-17-18.732223/
Та які там потаємні місця. Один шмурдяк в такому сохрані,що розсипається в руках,там і залишили,в кущі позакидали,піонери знайдуть то може хоч на метал здадуть
Та кажу все в руках розсипається.Я Свєтку за ДТК потяг,то ДТК в руках зразу залишилось.Грунт вбивчий якийсь,все в труху.Тільки і держиться купи завдяки наростам та іржі,починаєш відбивати відразу розвалюється.Позакидали із слізьми на очах в бур"яни
Може якось і не помітить пан Р цю фотку.Не показуйте йому Зате в Ваших місцях прягами,капенами,хрестами та іншими ніштяками засівали В нас такого нема.
"Посеред хати сидить Свирид Опанасович у валянках і шапці-ушанці, за спиною у нього ружжо, біля руки лежить гостро наточена сокира, так, що дотягнуться до неї зовсім не важко." (с)
Доброго ранку всьому шановному панству! Окреме вітання новоприбулому молодому пану Скороходу Удачі і терпіння у Ваших починаннях в цій нелегкій імаловдячній, але дуже цікавій копарській справі! Маючи такого наставника як пан Бульдозер - все у Вас получиться! В нас після дощу похолодало, на шосту годину ранку +1, вітру немає. Всім гарного настрою і вдалого дня! П'ятниця вже післязавтра!
Доброго ранку, панство копарське! Наших рядів прибуває!+2, сиро та мерзенно!середа - треба думати за вихідні вже! Щось пана Борсука тут не видко!хотів би поцікавитися його прогнозом на лютий-березень!
доберуся то до кінця тижня до них....бо з тією роботою часу бракує!лежать монетки, киснуть в милі! фотки Вам закину, що з них вийде!
відмочіть у маслі, зніміть бакеліт, потім на розпечене вугілля, рівняйте, чистить, мушлі запаюйте сріблом
Вітаю. "І ось уже сьогодні середа" (с). Ясно, сонячно, гарно. На коп хочеться. А треба на роботі бути. Але п"ятниця наближається нестримним домкратом.
Температуру не міряв,але холодно і сиро після нічного накрапання дощу.. Поснідав кавою з круасанами.. Тай думаю і шо воно далі буде?!
Щє одна добра людина в побуті добре шо вчора раніш в люлю втрапив і не бачив це мені б таку одну залізяку до міні музєю(кабінету)