Бабця читає онукові казку на ніч: - Летить, значить, Змій Горинич по небу і несамовито кричить… - Бабусю, а як це – “несамовито”? - Еге-гей, й..б твою мать …
Доброго дня шановне панство,осьо нарешті тему накнопав: https://reibert.info/threads/30-29-mm-vog-17-vog-17m-vog-30-i-pr.730340/#post-7818029 І це є велика перемога над моєю лінью
Вітаю панство. Нещодавно об"яву бачив цікаву. Домашню тваринку ніхто не бажає собі купити? Замість собачки.
правільно. шоб порядок бил а нє то шо січас! вітаю панство. на дворі як і вчора похмуро та туманець, сніг по троху тане. так що незабаром вже і на коп вирушати можна.
Шалом, православні, здоровенькі були, жиди! Можна замість хом"ячка. Бо хом"ячка, як не крути, годувати треба. А цей і сам собі поживу відшукає.
не чипай мого хом'ячка! я його і так вночі на вулицю випускаю. але в останній час усе менше і менше. чогось нічні перехожі усе рідше і рідше траплятись стали(((((((
Зовсім не чіпаю. Разом з тим, напис на воротах "обережно, злий пес" не дивує нікого. А от "обережно, голодний крокодил" точно зменшить кількість цікавих.
Вітаю! Мав я панство сьогодні геморрой, - проїб..в ключа єдиного від кімнати в лісі.. Чуть серце не стало - але знайшов!!