то вам до дядька Вітра звернутись тре' я оно як останній раз їхав то ще думав а чи витримаю я отой коп. бо поперек перед цим днів скілько болів. але витримав. все нормально що і досі небеспокоїть. бо повів він в якесь аномальне місце де і компас казиться. де саме то було незнаю бо він вже телефонував мені після а запитати я щось забув де саме то було. ну або я можу вам його вилікувати. треба тілько щоб я на світанку своїми босими ніжками вам по попереку потоптався і усе як рукою зніме. отакоєот.а ви кажете
Так вони брати, в парі носяться. Леукко - великий (дрова рубати), а пуукко - маленький (в зубах колупацця)
То не згоден. Пуукко може мати довжину леза до 120 мм, більш поширена довжина 100мм. Таким не зручно в зубах колупатись.
Ну-ну , краще серійна штамповка яка пройшла випробування часом і тисячами солдат , ніж витвір мистецтва хто зна кого і хто зна із якого металу . Глок галімий в строю з 1978 року і по нині . Ти з наєш де той ніж виготовили , чи мо то китайські заготовки продаються . Хоча купуй що до душі . Чого це я знов намагаюся когось в чомусь переконувати .
ах, какая тема ... https://reibert.info/threads/komu-ne-spitsja.711699/page-4 papa Muller уже почти всех порвал без посторонней помощи (извините за мой кацапский )
Про що суперечка? Це різні ножі, які покликані виконувати різні функції. Глок - робоча армійська невбиваєма "конячка".Твердість сталі - HRC 55. На війну добре. Але якщо візьмете його в похід чи на полювання - заїб...сь точити.
знов дурниці верзеш. ти хочаб трохи розумівся на ковальскому мистецтві, хоч троха знав щось про металообробку хоч міг розрізнити дикий дамаск та звичайний і тілько вже потівм щось казав.
тіко повернувся з риболовлі (це та, що зимова, в сусідній темі) хлопці вже намастили ліжи, наточили кручки, та й прогріваються думками, що вже свердлять тверду воду, дідусь моріз їм постатався такот, глядячи на ті хфотки "мертвих рибних діточок" прийшлось нагадати любітелям "правила рибної ловлі" завтра буду бешкетувати, як папа Мюллер
А часом нє перебор,ци 4:1?))))))))).а другеґо пана питам-ВИ часом не на Чупринки?.А тапки?наї тігнут по воли!в нас шось крапіло шойно.во.