Най буде вашому батьку Царство Небесне і земля пухом . Гарний був чоловік , писав толково і по ділу .
Ну дівки худенькі , мать кацапки в Криму відпочивають . І цікаво шо ото та крайня з правого боку там побачила шо її аж перекосило .
вітаю панство. ото ви наконопали поки я був зайнятий. в нас все як завжди. тепло, сонячно , затишно і саме цікаве що на дворі теж саме. отакоєот.
Ти знову все впустив. У пана Крана раритети. За невелику плату відправляє всім бажаючим. Але тобі, мабуть, вже не вистачить, бо всі замовили.
Пане Консерваторе, Ви де? Не треба ламати лічку панові Крану, він на роботі. Не переживайте, я зараз мав з ним розмову по телефону, то він запевнив, що порядок знає, і Ви не залишитеся без раритетта. Причому Вам, як поважному пану, дістанеться найстаріший.
С днем Панство , шо у нас тут нового и интересного , вижу все готовятся к празднику , напялили шапки .
копіюю потроху. вона хоч і у вільному доступі але ліпше щоб вона у власному архіві була ніж потім шукати її у і-неті
сьогодні пан А роздає пробніки запаха ввх, https://reibert.info/threads/v-rossii-okonchatelno-svixnulis.681065/page-66#post-7561259 відверто кажучі, трохи тхне пуйлом тижневой свіжості
І Вам доброго )) Сьогодні повний Місяць, на Лису гору летітимете? Якщо будете там, то біля старого дуба я заникав пляшку (у 2000-му році) можете пити))) Камради хтось може на пряжку глянути?