Я пам"ятаю як був школярем випускних класів . То ото читати всіляку фігню не любив . Читав тіко те шо було цікаво - фантастику там всілякі Бредбері , Стругацьких та інших . Але ж на вроки іноді ходив не все ж прогулював . То ото в спортзалі ні магнітофона ні фм станцій ( років з 10 тіко в нас повіті почали транслювати фм радіо ) була тіко радіоточка і там часто транслювали постановки п"єс тих творів шо задавали читати в школі . То був подвійний гешефт і спортом позаймався і послухав за дві годину п"єсу , а книжку мусив би читати місяць .
номер рахунку давати? чи ви ще не готові сплачувати за геноцидення та холокостення? чекаєте різдвяні знижки? так їх не буде!
я тебе швидше вижену і сінагог спалю. буде привід наново гроші з жидів збирати на відновлення сінагогу
Доброго ранку панове. Сьогодні рибний четвер, а отже до п'ятниці залишився один день. -4, вітру та опадів немає.
дивлюсь дехто вже зранку на рибалцi, в -4 не холодно? Вiтаю громаду! в мене теж -4 i щось так захтiлось рибку вжарити...
О! Рибонька,тобі не холодно?Іди до мене я тебе прогрію добре....бо на дворі -4 і вітряно,ще устричку простудиш
вітаю панство. на дворі паморозь а вчора ще і туман був добрий у вечорі, потім пропав. то ж чекаємо на потеплення. ото вчора в паромця пукана рвало)))) так і хтів йому написати пароход пливе, круги кольцями, будем рибу годувати ми паромцями, пароход пливе мимо пристані, будем рибу годувати побєдітільшами.....
А мені здається, що людство котиться вниз шаленими темпами. І через двісті років нас чекають мертві міста, де буде купа непотрібних речей. І навряд чи вони комусь будуть потрібні. Головною цінністю буде їжа і вода (ну і ще сяка-така зброя для виживання в таких умовах).
так як ніхто в подарунок Мп 40 нехоче, .........трошки б/у, пластмасовий........подарую по місцю малому камраду, ребус, отакоєот.
100%, і котить його не людство, даж не більша половина, а купка жирних бобрів, та кланів, бо все мало і мало. вже давно на Марс полетілиб , так ні декотрим хреново від того що в сусіда добре, отакоєот. Якомото так і сказав, резервів мало, запаси закінчуються, далі війна.
Доброго ранку, - 3, сонячно, можна і на коп, але є арбайт, купив приціл до К 98, збираю кулиметика, приїхав камрад з Ато, хай у вас все буде добре.
Вітаю шановних джентльменів! А де можна глянути,в якій темі, процес розриву пуканів паромних пабєдітєлєй?