Сьогодня дид Хабар на ди мною познущався в крайне збоченни форми з особою жорстокистью!Я ничого путнього не знайшов!Зато Олег БМВ з купою знахидок.ОТАКЕОТАВЫКАЖЕТЕ!!!!
До речі мало не забув. Сьогодні не далеко від нашого містечка, копали екскаватором фундамент, і викопали 22 міни, калібру 82 мм, всі цілі. Робота МНСникам була. Шкода що я їхав з роботи, і фотіка з собою не було....
Колись ми це визначали як "похідну" чорнильницю. А виявилося - мадярська освілювальна "геверграната" зразка 1939 року. А ще вже маю і зразка 36, от в тему на фіолетовому. http://forum.violity.com/viewtopic.php?p=5442631&sid=e10ef605d8a48bebf058d8ede053b7a5 П.с. Румуни - це до пана Руслана, у мене мадяри.
Вчора походив трохи по картоплинищі на місці де в 1940-х була хата одного із голів сільської ради. Результат - 50 коп Україна і 2 геллери 1903 року в хорошому стані з красивою патиною. І найцікавіше - через город йде стародавня стежка, попався сигнал - думав загублена монета, вирив яму сантиметрів 40, сигнал дальше. Пробував піном, аська ніби показує сигнал цікавої довжини (Клоном було б краще зрозуміло). Тепер буде мучити поки не розкопаю: ніби фантазія пов'язує з логікою - кому вдумається шукати щось під стежкою, якою постійно ходять люди?
а я чогось пішов у бік 15мм ракетниць з НАЗа. але вони троха інші, резби немає. до речі скілько коштує така ракетниця та чи є попит на неї?
От навіщо таке писати??Тепер я буду думать про свій город і примірятися де ж там стежка була,бо до коллективізації там у прадіда був великий садок.А городик у мене майже гектар...
Ось для манліхеролюбів https://reibert.info/threads/manlixer.664040/#post-7048877 Той збоченець хоче спортить ценную вєщь , каже що дірки буде свердлити - гірше рашиста .
ви ще тут? бігом біжіть докопувати та нам хвалитись. я б ото невсидів би та побіг альбо відразу б добивав сигнал.
Доброго вечора! За вікном холодно і темно, забрів до хати, довго згадвав чи вимкнув паяло в майстерні… Побіг в майстерню —паяло таки вимкнене Попер до хати, спіткнувся об кота, надавав йому ……й. Згадав, що світло в майстерні не вимкнув, пішов-вимкнув, знов кіт (цього разу сусідський) — дав йому копняка, вискочив мій — влаштували мерво на ґанку. Вискочила дружина, дала п……й всім нам. Сидимо з котом біля компа, кефір п'ємо. Сусідський котяра голосно заздрить за вікном. Отакіотбуднііпобут))