Доброго ранку, панове! Ось, закінчив першу роботу, вже "кліентура" запрошуе за другу братися. Я розумію, що все це дуже добре, особисто в цей час, но!!! Як же ж воно важко даеться. Я вже ні ціцьок, ні варення нехочу. Ще й з дружиною встиг посваритися, а такого не було роки за 2... Правда, наші сварки не довгі, но я від себе в шоці іноді... Треба бігти до магазину та купувати щось на подарунок дружині...
Доброго всім дня!приєднуюсь до привітань громади.хай Бог малечі дасть всього,хай росте і цвіте!а внук,чи внучка-яка різниця.головне-шоб апетит мало хороший та росло мале,як на дріжджах<а дід тим часом-пісочницю зробить,фіскарик дитинці прикупить,закладок з моннєтто наробить,карту вирисує.і вперед!приймати активну участь в вихованні молодого покоління))))))))))))>
Родина и революция в опасности! Тратить время на половые проблемы преступно! Ну а была бы водка.. а к водке глотка.. всё остальное ерунда...
Оце дядько копав так копав, нето шо некоторі, сидять цілими днями в буднях і побуті, а копати не хочут! https://www.youtube.com/watch?t=231&v=PxKIYplbDn0
Ну так коп може бути чердачним, бачите який сохран того ДП, та шо там ДП, ви бачили калаші в якому сохраі?, га? ну прямо "масле"!!!
Вітаю ! На вулиці те що треба . Пан К мать дуже радий що така погода , а я казав що ще буде на вашій вулиці спека . Та нє то з пана К Всеволод Нестайко писав Тореадорів з Васюківки , вони там теж безлад в метро вчинили . То шо навіть і в метро не спускався , чи вже на хелікоптері пересуваєшся ? І шо ото ви пане К в таку спеку були у Кийові і не викупалися в гідропарку , га ? Там на нудиському пляжі завши п'ятниця , бо цицьками світять кожного теплого дня .
то ненадовго. оно йде цікльон та буде нормальна погода, комфортна а не те що січас. то тілько такі невиховані люди як ти сусіде у фонтанах купаються. як я і казав що невистачає посполитам художнього смаку, нема в них почуття прекрасного. і з цим треба боротись. треба на державному рівні запровадити програму примусового виховання в посполитих художнього смаку та почуття прекрасного. бо вже задовбали своєю сірістью та необізнаністью.отакоєот.
Он воно шо!!!Ото він їх передивився і йому тепер середа.Пане К,вам тепер на карантин у монастир треба!!!