та ладно, я за піключення до укртелекому теж 2 з хлястиком кілогривні за кабель віддав хоча використав лише половину, он досі допродую залишки)
Я этих дебилов на юга послал. 2 месяца морочили голову. Я и модем купил, а они обломали. В Крым пусть едут! Там леска в нутри...
Там лямпа є.. Латунь.. В мене така ж є.. Я просто зара далеченько.. То я тобі сфотаю.. подивишся,коли що перешлю..
а усім каже що тирнета собі провів. а як жеж ліпіздрічисьтво по тим дротикам побіжить якщо там замість міді місіна?! отакоєот. а ви кажете.
Короче Віталя моче.. Хоче зламати НацБанк.. То знього виходе мають бути відсоточки? Чи як? Чи ти як завжди все собі здереш?)))
Хвилинка антиреклами) Захотілось пити і дівчата в крамниці вмовили мене купити „дуже добрий квас, потім ще прийдеш по нього”. Значить квас із Бердичева під назвою „Добродій“ дуже добре відмив плиту, котру я тиждень заливав кавою(аж прикипіло), ідеально чистить монеты(перевіряв на позеленілих мідяках срср та сучасних українських), думаю що плати ним теж травити можна ,тільки довго. Єдине, що я не рекомендую — пити той квас)))) Отакоєотавикажете© »…ѫѫђЉЂѪЉѪѮЉЂЉ