Вітаю ! На вулиці сонячно , але дме холодний кацапський вітер ( мать на Черкащині вночі був гарний дощ ) .
До речі про каларадську стрічку, хтось знає чому на значках «30 лет Победы» вона є ,а потім (40-50-60…) зника?
Їдуть в майжепорожньому автобусі два кума, і бачать що в кутку сидить хлопчина в піджачку, в окулярах з портфеликом, все таке. І тут кум до кума говорить: --Бачиш того москаля, що в кутку сидить? --Який же то москаль! --Я тобі говорю що москаль!!! --Треба щось запитати, тоді й буде видно. Підійшли й питають: --Напевне з науки додому їдеш? Той головою кивнув --Ага. --Далеко ще їхати? Знову питають, бо не колиться. Така ж відповідь. --???????????? --А скільки тобі років синку? --В сентебре будет 20.....! --ОЙ НЕБУДЕ МОСКАЛИКУ, НЕ БУДЕ!!!!!!!!!!!!!
Небачених висот досяг сервіс на залізницях України! З першого листопада “Укрзалізниця” дозволила користуватися туалетами на зупинках! На всій території Росії!
Там он вас їбімот розшукуе https://reibert.info/threads/mesto-patriotizma-v-sovremennom-mire.621403/page-9#post-6689978
Говорит банда бритоголовых. Мы рады выйти в эфир с новой оптоволоконной линии передачи информации. Че затихли????
у нас таке часто буває— іду на рибалку, над ставком дощ лупить, а на город хоч би крапля впала та полила , від городу до ставка 400 метрів…
Доброго всім дня!Львів,а точніш зара Винники+25,сонячно.малим нагоду зазнайомитись особисто з комрадом Vinter 787.та часу не було навіть пива втягнути<в мене-похід до мвс,та наряд над вечір.в rondon-робочий день((((>та то ніц.ми зара відносно недалеко один від одного,думаю якусь спільну копанку створимо)))))))))