для безпеки яка різниця 380 чі 220 вольт, щоб грохнуло і 100 міліампер вистачить, якщо таке робити то краще мотати вторинну на 28-29В з відводом на 16-17, дешевше для обмотки і перемикача 12-24 буде, діоди 50 амперні то взагалі не проблема а моцні транзистори то вже як кому подобається, можна робити і на фазоімпульсному регуляторі на тиристорах, яке використовують і на сварках, ось по типу такого пускозарядного на 24В
Доброї ночі, теж лопатою махав і сніг вивозив досі падає і треба відпочивати бо завтра на працю добраніч всім.
Коли я служив, то на дальньому та ближньому приводах були бензоагрегати з моторами від ГАЗ-24 на 76 бензині, а в мене (РСБН) та на РСП і РЛС були дізелі. Дякуючи солярі я жив непогано
Бодрого всім ранку, в мене -13 було з ранку і губатий дме не слабо, кава була смачна після ранкової зарчдки з лопатою, бо знов трошкі насипало . Гарного всім дня.
Привітався , вмене також -13 , снігу навалило , а гембатий такий дує шьо синички на салі втриматись не годні , здуває ...
Доброго ранку. Зима розваги та прибирання снігу.https://www.facebook.com/groups/prikol.whatsapp2/permalink/246902333641305/
Доброго дня панству, -2, як на вашому фоні то снігу є трошки, нещодавно, хв з 5, падав лапатий як лопата.
Вітаю. Вчора замело, сьогодні цілий день поливало, зараз знову вже мете и мороз...... З 25-го планую відпустку, копати мабуть ніхт....
Копати покі тікі сніг, а от на коп то як тікі сніг зійде, буде час добавлю пару світлин з залозами бо покі трошкі зайнят .
Включите сначала в 380 ,померяйте тестером и запишите. Включите в 220 и померяйте тестером,запишите. Не бойтесь вместо 380 подать 220,ничего не взорвется,просто показания на клемах уменьшаться. А когда мы будем видеть результаты измерений тогда можно что то советовать. И ничего отматывать с трансформатра не надо! Пы Сы надеюсь вы знаете что 380 вольт будет между двух фаз? Например между А и В А краще буде якщо ви перенесете пост до Фюрера,тут якось звычніше про электроніку паяти https://reibert.info/threads/popajaem.906730/page-63#post-13991654