там тра ноги рвати...та 25 річна кобіта в літачку чхала...в поцьонгу кашлала...там йо ма йо кілько заразила
Випив 100 грм хріновухи то наче і жтиття наладилось. Завтра доробить пралки та сфотать все що є напродать/роздать. завтра пятниця.
он святе місце пана К звільнилось, можете покопать, я йому карту дав. а він всю спараву угробив, типер мій % накривсь. https://dozor.kr.ua/post/na-kirovog...oTM2pav-TgaRbn77Ezp971r2EB2F0EtFgd_bJOCZJ4P7U
Чи можна вже вино зливати? Стоїть з 20 листопада, булькає вже в'яло, Температура в приміщенні 14 - 16С°
малими ходили на колгоспну конюшню кататись на конях...там було 2 молодих сірих коня (близнята/двойняшки) як 2 каплі води...тільки 1 кінь катав пацанву а 2й був необ'їжджений - відразу на диби як тільки заскочиш на нього....от щоб не путати ми заплели гриву нормально конику і кожного разу на ньому катались...одного разу прийшли кататись, підходить до загорожі кінь з заплетеною гривою, ну я і заскочив на нього...останнє що пам'ятаю як мелькнуло пару разів то небо то земля ...а потім голубе небо і я лежу ледь дихаю...якась сука заплела гриву тому мустангу а нормальному розплела...хлопці казали що такого "приборкання" до цього ще не бачили
Років вісім було, то захворів конюх на виноробці прийняли ми з братом дві кобили та підводу. То я свою Муху коли галопа пустив то добре що в ріллю полетів на мяку землю приземливсь.. більше не пробував.