Я до конца презираю Истину, совесть и честь, Только всего и желаю: Бражничать блудно да есть. Только бы льнули девчонки, К черту пославшие стыд, Только б водились деньжонки Да не слабел аппетит. )Т(
пан таки незнає Української. бо в нас в мові немає слова прілавак. в нас є стара, добра назва шинквас. тре поважати традиції. отакоєот. а ви кажете
Ну, заговорили ви мене зовсім, портал закрився: https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-12375#post-12785110 Можете не їхать, троє суток чекань пройшли.
Шановне панство! А чи потрібно затовкувати борщ салом із часником? Вийшла суперечка з селянином (за походженням) та дундуком за освітою.
То в музей борщу, з таким питанням треба. В мене жінку возили, то давали з коштувати 36 рецептів тії національної страви на вибір. Був навіть борщ з раків...
Добрий вечір. Субота 14. День не предвіщав біди почті доїхали з малим до Коростишева. Не доїхали, думав термостат. Тепер одне з двох або прокладку пробило, або помпа, або все разом. Звернувсь на СТО вкинули новий термостат, кипить!помпу мінять не будем короткий день і всі бокси з газелями, єхай на уй. Єлі доїхав до заправки, поставив під охрану і попутками до Києва. Добравсь до сестри гріємось пємо чай з лимоном. Думаю взять спалить по дальше від траси та їхть домів.
І Вам доброго вечора. А де пепелаца покинули? Я ж тута неподалік живу. Чи Ви від Житомира на Коростишів їдете? ПиСи, як каже мій знайомий шаман - гірше п’ятниці 13-го лише субота 14-те
То я в пана Топаза питався) Пане @Topaz81 , я завтра планую в Ірпінь зранку, а вже, як відпустять, попруся назад/ Може чимсь помогти зможу?
Під Коростишевом газексус покинув на Шел. Якщо в племінника плани на завтра не зміняться то відвизе покрутить. Не вийде спалю падлюку.
На вулиці -1 вітерець дме сирий буду відпочивати, хочь фільмах подивився що хотів нині, бо не було часу. Бобравніч всім.