Громада готується до приїзду Консерватора з мальчиком ,... да надіньте йому на тільки залізну маску, а також трусики))). Вчора приїхав до БК, перевірити як там роми (цигани) проводять репитицію привітання... а вони щось гарчать Заходжу співають: к нам приехал, к нам приехал Консерваторррррррррррр дарагой!!! Ні кажу - зачекайте, подумав хвильку, проявив офіцерську кмітливість, і заспівали по новому: До нас приїхав, до нас приїхав Консерваторіііііііііііііііііііііій дорогий Я аж сльозу зронив у сиві вуса, так класно!!!
прошу пана але ви дозволили узяти двох хлопчиків на допомогу. а я та два хлопчики ще більше зможемо усякого корисного меніа відповідно непотрібного вам від вас вивезти. отакоєот. а ви кажете. З.І. що до трусікав то це вже не до мене, то най вони вже самі вирішують чи вдягати тії трусікі чи ні. вшистко єдно під штаньми того невидно.
А що, мо поїдемо, пане К? Воно ж цигани як цуценя-як загирлигають на свому, так весело робиться. А потім можна напитися тай передушити їх.
А мав на увазі того хлопчика, про якого один добродій сказав тут (не буду шукати його пост) що хлоп той перетопче все що шевелиться, допоки ми будемо вухами хлопать))). от нащо потрібні залізні трусики. А так беріть хлопчиків хоч три
То у сосідів по сату телефона віддали мабуть у тих шоїхтамнебуло їх там більше нема а світлини з переписки є .
Але майте на увазі час на вирішення питання https://reibert.info/threads/budni-i-pobut-koparja.237247/page-12375#post-12785110 спливає....
та поїдимо ж, чогож не поїхати якщо запрошують. заразом наберемо усяких речей гарних. що собі а що і на староконому продамо та рачки купимо та пиво. і будемо сидіти десь на молдаванці, слухати скріпачку та співати старі одеські пісні про гоп са смиком
Вже все сталося. Заказали в Луцьку, як не старався бородатий дармоїд перенаправити в Лавру але там, як я і казав, дорожче. А саме Дніпровські по 600гр/кг і Воронежзькі по 950гр/кг. Причому Дніпровькі вони дороспродують, бо їм не вигідно, і будуть дешевшими кацапськими торгувать по 950гр/кг!!! А в Луцьку по 320гр/кг!!!! Майстри з Луцька обіцяли й доставити. Як я батьку не кажу: що це мацковськиц патріархат, що вони злодії, що вкрадуть..... Ви горохом об стіну кидали? Так отож. Память хоче в селі залишити. Вкрадуть і забудуть.
То добре, може буде не тікі пам'ять, а і дзвін, бо такі речі довго пам'ятають якщо робиться від чистого серця фото потім покажете цікаво подивитися.
Сурйозно а я думав він потомственний єврей, та чого тут ошивається, а не поперся на історічєскую родіну
даааа.... яка у вас фантазія розігралась - мабуть заздрите собі шо у вас система опалення літрів на триста та нема змоги її наповнити горілчаними делікатесами аби в описаних вами ситуаціях так вправно вчинити з стратегічним запасом ?