— Чув, що кукурудзу курити шкідливо. — Курить будь-що шкідливо… а кукурудзу ще й безглуздо. — Також багато де читав про шкідливість алкоголю і тютюну. З Нового року такі кину. — Що? Пити чи курити? — Читати різну дурню.
Вітаю товариство. День такий собі - ні то є погода, а за хвилинку вже нема - знову на плюсі. Отож нагодував мою любу та собачку та поїха трішки розвіятися - колеса самі мене запровадили до усім знаного місця: Коротше кажучи - клієнт погано це переніс, а я розрядився трішки Там у темі про кацапський літаок є такий один що мені язика показує - то нехай вважає щоб не прикусив
Вітаю панство із Хрещенням Господнім! Зранку був на церковній службі, потім в ополонці, а тепер можна кнопати.
так тиж у неканонічній церкві розкольників був. тож не рахується поки не сходиш до помісної церкви та не покаєшся що до кацапів ходив., не приймиш єпєтімію та не змиєш гріхи свої. отакоєот
Вітаю, шановне панство! Камради, хочу назакривати в плєшки вина домашнього, а то все в бутлях і в бутлях, доводиться допивати його все до нового врожаю, сил нема) В гуглі на різних форумах по різному, десь все якось занадто просто, а десь нанотехнології з застосуванням інертних газів. Так от, я це до чого, тема десь тут була, колись читав її а знайти не можу чомусь, мо' хто знає? Хто добре порадить, тому вина плєшку!
Доброго дня,з Хрещенням всіх Всі в ополонках сидять,пливають,а знову працюю дідо ну чого знову на пана Алекса наїхали,він вже разів двадцятьпять що піп в них правильний,отож нічого там грішного нема,то і нема чого його в монахи відправляти
Тю, тож я і хочу то зробити, тільки цікаво як це правильно зробити, перелити переллю, а закрити, щоб зберігалося, щоб не скисло і не згіркло. Коротше, я зрозумів. Як зроблю так буде. Дякую всім. Зі святом!
а щоб порядок бтл а нє то шо січас. це по перше. якщо піп правельний то най переходе до помісної церкви. це подруге. а по третьє. най відасть що винен і мо тоді я небуду його чепляти. а найголовніше так це чи зробили ви дідо світлини верстату. от де питання
не треба займатись дурним ділом . В мене тож залишилось багато пляшок батькового вина - і шо я вам скажу ? А скажу шо коли сідаємо повечеряти чи якась подія трапилась - задовбаємось ті пляшки відкорковувати ! Отже хай стоїть в бутлях - поставили на стіл і пийте досхочу , а як пляшками будете носити то гості подумають шо вам шкода і більше не прийдуть .
ну взагалі то лійку беруть щоб зручніш переливати було та плєшки чисті. ну а коркувати то вже на що вигадки вистаче хоч справжнім короком, хоч плястіком. можна ще пшінкою запхнути.
— Скільки треба програмістів, щоби вбити одного таргана? — Два. Один тримає таргана, інший ставить на нього Windows. — Рабинович, ви акула пера? — Ні, — я дятел клавіатури! Українець прийшов на жидівське весілля. Випив горілки й видивлятись по столу, де ж лежить бодай шматочок сала. А сала нема. То українець і запитує: — Чуєте, хлопці, а де ж сало? Йому пояснюють: — А ми сала не їмо. Українець знизує плечима: — Ні, я, звичайно, розумію, що сало — то святе. Але ж не до такої міри!
Всіх добрих людей з Богоявленням ! День видався погожий та сонячний. Поїли попили, час бамбетль помяти, таки вихідні
Теж одного року таким ділом цяцькався. 20 літровий бутель розвивав по пляшках 0,5. Дурного робота, 40 пляшок з бутля... Закривав звичайними кришками горілчаними, затягував туго. Зберігалось (залишилось), декілька пляшок через два роки не скисло. Але було досить цукру, не сухарь. Зараз підзбирав трохи пляшок із закривкою як на пляшці перваку. Досить зручно і гарно тримає Ось доречі лишилась одна пляшка 2017 року, завтра відкрию спробую
Останнім часом щось із зором проблеми Заходжу в магазин : - Очі розбігаються, Дивлюсь на ціни : - Очі на лоб лізуть, Дивлюсь в гаманець : - Нічого не бачу
не лійкою - бовтати не можна бо на дні бутля всьо одно осідають здихлі трупаки дріздждів , окисли , винний камінь і все таке лайно . Треба брати тоненьку козеїнову трубочку міліметрів 5-6 діяметром і пхати в бутля не дістаючи дна десь сантиметрів три . Акуратно потягнути ротом і переливати потім в нову тару доки не дійде дна - потім поступово опускати трубку доки не почне хватати осад . от і всьо