Нет.я не делаю вид.я работаю и работодатель з.п.платит справно.я же сказал...могу сделать намного быстрее и экономние...я могу сделать работу за два дня,а делаю за неделью и без некоторой экономии ,и работу делаю качествено....как то так.
Справа не в тім хто і за який час заробить тих 20 тис.Повинно бути хоч як в поляндії,якщо людині край необхідний автомобіль вже і зараз то там можна спокійно за 2 місячні зп.купити наприклад В5 пассат б.у. ,а назбирати за 2 роки на новий з салону.Тому що дорого на б.у. автомобілі ТО проходити приходиться. Я писав про то як заставити іноземних виробників ,відкривати у нас виробництво своїх авто. Таких громадян на митниці наша держава повинна зустрічати з оркестром і квітами,бо ці прості працівники везуть сюди зароблені важкою працює евро,а не на відміну наших депутатів і членів уряду котрі літають на майорку вілли купляти.і вивозять тіж еврики... Японці хитріші,мабуть за преференції всю поліцію і ЗСУ автомобілями укомплектують....хоч якась вигода державі ! між іншим наші заробітчани мабуть є основним наповнювачем валюти в державу.Отак,а ви говорите!
начали за здравие закончили за упокой то про авто потом про все на свете. то что доктора уезжают -правильно делают,потому что смешные зарплаты уже поднадоели.Кстати в Чехии средний возраст врача 50-55 сам видел заходил в их поликлинику район Прага-1 самый центр города.Средняя з/п оп Чехии 1200 евро была Для наших потолок для них мало потому едут дальше где врачам платят еще больше а самая большие доходы у медиков в штатах и Канаде и профсоюзы нормальные,а не картонные как у нас -так что рыба ищет где глубже,а человек соответственно где лучше.Вчера под Киевом жгли шины за ввоз автохлама мое имхо мало машин пилотируемых криворукими "керовцами" еще хлама завезем.Занялись бы дорогами.Сделайте дороги а потом машины ведь и так бьются . По автозазу да он работает еле еле соберут партию машин по домам соберут по домам .А народного авто они так и не создали как говорил один автомеханик о таврии -славуте -пластилиновый автомобиль.Да и цена стоили бы эти сенсы и ланосы 3-5 тыр убитые енотов их бы охотнее брали.у нас ну как у нас .ментальность такая .
жиги та москвічі це кацапський хлам .до речі азлк вже перекинувся зібрали вони каліту і усе...а ланос наш .а якже тоді -вітчізняний виробник? а потім ми кажем країною керують ті кому вона не потрібна а ми самі що потрібно нам? розбитий вщент опель чі старі фолькси що списали у бундесі?
думає як забезпечити українців дешевими авто... прохання не відволікати його від цієї важливої справи
Так є в Ваших словах правда.робочи місця,все таке...але ж хочеться їздити на кращому авто...життя одне.не хай зроблять більш якісним чи дешевшим авто,чи всі наши"правители"яки приймають ці закони теж пересядуть на ланос...з повагою.
Звичайно, що наш...бо з нашими розцінками на нормальні нові авто кращих виробників світу у нас банально не вистачить коштів...Таріел Васадзе чомусь на Форзі не іздить...
тоді треба провести реконструкцію заводу бо АвтоЗаз це старе підприємство .за якість писав це їхня хвороба.
тож патріції ....вони себе вважають такими .а от німець би їздив на БМВ як би праюцвав на концерні БМВ а йому до впободи були би мерседеси але корпораційна етика .що нам показало Є-декларування ? а те що гроші у країні є і гроші немалі але воні чорта зна де -у матрасах , на антресолях ,у банках скляних ма. на увазі а не роблять на благо країни.от він і їзде не на ланосі
И много за последнее десятилетия было создано с нуля инфраструктыры?..крупные города в счет не берем.. на уровне райцентров примеры есть? ..
А чего наш новый витчизняный Ланос в клятой кацапии дешевле чем у нас? Опять зрада? Или просто за нашу цену его там хрен кто купит, за Европу вообще промолчу, сколько продано Ланосов на экспорт в ЕС, кто знает? Нужен ли нам такой автовыробнык, из-за которого у нас на дорогах до сих пор латанный- перелатанный хлам 80-х годов.
да не ставьте Вы всё с ног на голову... при чем тут с нуля? я писал о поддержании имеющейся инфраструктуры до момента, когда заробитчане ( или моряки те же) приедут и скажут - дороги плохие, три фонаря на улице не горят, школу закрыли и т.д. и это на фоне работающих ( хоть как-нибудь) тех, кто остался в Украине и создает своим трудом ту часть, которую государство берет на обслуживание своего хозяйства ... а они что к этому приложили? ноль без палки, так почему один должен платить налоги, а другой нет? поэтому здесь и пишут ".. кто платит 20, заплатит за машину и 22.." Это позорная желеная жаба, камрады.
Мерседес Актрос 2013 Mercedes - Benz Actros - сімейство важких вантажівок і сідельних тягачів повною масою від 18 до 25 тонн. Випускаються з 1996 року, пережили зміну модельного ряду у 2003 році. Зараз випускається декілька модифікацій сідельних тягачів з різними колісними формулами повною масою до 35 тонн, на які встановлюються різні варіанти кузовів і навісного устаткування, у тому числі самоскидні кузови . У Верт-на-Рейні знаходиться основний завод, один з найбільших у світі по виробництву і складанню вантажівок (3 млн.кв.м;, 80 000 одиниць/рік). Відмінною рисою вантажних автомобілів Мерседес Актрос є наявність електронної системи технічного контролю " Telligent", яка в режимі реального часу обробляє інформацію від безлічі датчиків, встановлених на різних агрегатах автомобіля, стежить за реальними навантаженнями і зносом двигуна, покращуючи ефективність роботи вузлів вантажного автомобіля система " Telligent" дозволяє збільшити міжсервісні пробіги до 150 000 км.
Уточнить,что в ланосе наше?Сборка узловая.Из готовых привозных деталей.Подсказать,что в Форзе отечественное?Шильдик с названием.Чистый абсолютно китаец.Могу перечислить марки и модели,собираемые в разное время у нас,что поболее,типа силовой агрегат ставили,снятый предварительно с готового автомобиля в Польше,или вытащив из контейнера мерс-мл-ку,прикручивали колеса и лепили наклейку мэйд ин у нас зроблено.В Луцке собирали,сейчас не знаю,несколько моделей Хёнде,ну или хюндай чаще у нас зовут,аналогично,сборкой только что разобранного.Кому этот цирк выгоден-не понятно.Типа так растаможка меньше и 100 полубомжей при деле.Зато копейка в кармане у начальства.А так дай ИМ построить завод-копейки опять у них,неподобство.
собрать любой автомобиль-вообще не вопрос,а вот ИЗГОТОВИТЬ-другое дело.Именно тут-технологии,оборудование,материалы,квалификация всех.Лего лепили?А кубики для него вырезали?